Andreea Marin, replică acidă la declarațiile lui Tuncay

andreea_si_tuncay.jpg

andreea marin tuncay
Andreea și Tuncay au fost împreună timp de trei ani
Foto: arhivă personală

Andreea Marin a fost aceea care a dat vestea divorțului de Tuncay Ozturk, în 27 octombrie, iar două zile mai târziu, cel care curând va deveni fostul soț al vedetei a scris un mesaj lung pe pagina lui de Facebook.

A spus despre Andreea că este femeia vieții lui și că despărțirea s-a produs din prea multă dragoste. "Dragostea noastră a fost atât de mare încât am trăit totul la intensitate maximă și totodată anumite discuții pe care le-am purtat au fost foarte puternice și rănindu-ne verbal inimile fiecăruia în anumite momente. Cu cât era iubirea mai mare, cu atât cuvintele spuse răneau și mai mult. În ciuda tuturor lucrurilor bune din povestea noastră, acest sfârșit a fost necesar pentru amândoi. Ne pare rău pentru toții oamenii care ne-au susținut atât de mult în toți acești ani, dar vă asigurăm că atât eu, cât și Andreea, am făcut tot posibilul ca această relație să meargă, însă amândoi avem două caractere puternice și a fost greu să ajungem la un numitor comun. Dragostea noastră ne-a dat mereu puterea de a lupta și a merge mai departe și, totodată, aceeași dragoste ne face să punem punct acestei povești. Andreea este femeia vieții mele și o să aibă un loc special în inima mea deoarece ea este singura femeie pe care o să o iubesc în felul acesta. Și încă o iubesc cu aceeași intensitate și voi fi întodeauna lângă ea, atunci când va avea nevoie de mine", a scris Ozturk pe pagina sa de socializare, acolo unde i-a închinat o adevărată odă celei pe care o numește "femeia care a aprins dragostea în inima mea și mi-a umplut sufletul", a scris Tuncay pe Facebook.

A doua zi de la cuvintele acestuia, fosta "zână" a Surprizelor a reacționat tot prin intermediul rețelelor sociale, cu doar câteva propoziții. "Când vorbele frumoase nu sunt dublate de fapte, totul înseamnă doar zgomot. Eu am ales liniștea. Rămân de partea sa", a scris prezentatoarea tv, ca o aluzie la alegerea lui Tuncay de a comenta cele întâmplate între ei. Dacă am interpreta substanța celor spuse de vedetă, aceasta a considerat că cel care încă îi este soț se încadrează în capitolul "vorbe, nu fapte", cuvinte frumoase, dar acțiuni nedemne de aceste cuvinte.

Loading...

Citește și

 • tuncay andreea marin

  Vestea că Andreea Marin divorțează a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc. Părea că vedeta tv și fizioterapeutul Tuncay Ozturk formează cuplul perfect, dar aparențele înșală, iar fosta "zână" a Surprizelor a luat decizia fermă și clară de a se separa de turcul care i-a intrat la inimă în urmă cu trei ani.

 • andreea marin divort tuncay ozturk

  Șoc în showbiz! Andreea Marin (41 de ani) a anunțat că divorțează de soțul tinerel. „Zâna” nu a motivat de ce vrea să pună capăt relației cu Tuncay Ozturk (30 de ani), cu care s-a căsătorit în 2013. Cu toate acestea, au existat zvonuri că o superbă asistentă a băgat râcă între cei doi. Blondina a fost surprinsă de reporterii Click! în compania lui Tuncay, în luna mai a acestui an.

 • E clar! Andreea Marin vrea să se despartă cu orice preţ de turcul Tuncay Öztürk. Cei doi vor ajunge în curând în faţa judecătorilor, şi nu a notarului, după ce vedeta a depus cererea de divorţ în instanţă.

 • rodica popescu bitanescu

  Vestea că Andreea Marin divorțează de Tuncay Ozturk a ajuns și la urechile Rodicăi Popescu Bitănescu. Actrița a avut o reacție care a uimit, a declarat răspicat că se bucură că vedeta tv devine din nou o femeie liberă.

 • andreea marin

  Nori negri s-au adunat deasupra Andreei Marin care se pare că nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere astral, iar declinul ei a început încă din această vară. Asta explică şi de ce în căsnicia ei plină de armonie până nu demult şi-ar fi făcut loc discuţii aprinse, dar şi alte persoane. Ciudat este că nici după acest anunţ al separării, vedeta nu îşi va găsi liniştea, ci dimpotrivă viaţa ei va deveni şi mai agitată. Roxana Luşneac, astrologul contactat de Click!, a întors pe toate feţele datele celor doi protagonişti.

 • Vestea că Andreea Marin se pregăteşte din nou de divorţ a căzut joi (27 octombrie) ca o bombă în showbiz. După doi ani şi 9 luni de lapte şi miere cu turcul Tuncay Öztürk, căsnicia s-a transformat în fiere, iar vedeta a anunţat finalul pe Facebook. În ultima vreme, au fost semnale nenumărate că mariajul lor e pe butuci.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1