Andreea Marin a prins curaj. S-a pozat cu sutienul la vedere

andreea.jpg

andreea marin
Andreea Marin s-a tot plimbat vara aceasta
Foto: arhivă personală

De când a divorțat, Andreea Marin (42 de ani) a înflorit. A lăsat trecutul acolo unde îi este locul și își vede mai departe de viață. Și-a schimbat nu numai atitudinea, ci și stilul vestimentar.

Aparițiile sale sunt din ce în ce mai sexy, iar fanii ei apreciază deschiderea. Sportul s-a lipit de ea, iar corpul i s-a schimbat radical. Arată ca o adolescentă și nu îi e teamă să arate asta. Cele mai noi ipostaze în care s-a lăsat surprinsă vorbesc de la sine. 

Schimbarea sa evidentă s-a produs deodată cu emisiunea "Uite cine dansează", la care s-a lăsat pe mâna unei echipe de specialiști care a transformat-o total, iar lucrurile par a continua pe același făgaș. Una dintre cele mai recente poze publicate de divă pe rețelele sociale o înfățișează cu sutienul la vedere, ipostază pe care acum câțiva ani nu ne-am fi imaginat-o.

andreea marinZoom
Andreea Marin a ales o ținută sexy
Foto: arhivă personală
loading...
Loading...

Citește și

  • andreea marin

    De la divorțul de fizioterapeutul Tuncay Ozturk, Andreea Marin a intrat în zodia schimbărilor. S-a apucat serios de sport, și-a schimbat garderoba, dar și look-ul: s-a tuns scurt, dar poartă deseori plete sub forma extensiilor. Mai mult, a făcut parte și din juriul uneia dintre cele mai așteptate emisiuni ale anului, “Uite cine dansează”.

  • andreea marin

    Andreea Marin (42 de ani) și-a schimbat radical viața de când a divorțat pentru a treia oară. Femeie matură, cu experiență, trecută prin bune și rele, vedeta știe cum să facă fiecare zi să conteze.

  • andreea marin

    Andreea Marin își răsfață prietenii virtuali cu imagini provocatoare de când a început vara. Surprinse în curtea vilei din Pipera sau la malul mării, fotografiile ne arată o femeie sigură pe ea și pe atuurile ei fizice, privind cu încredere spre viitor.

  • Andreea Marin (42 de ani) este foarte preocupată de imaginea ei, fiecare apariţie în public fiind apreciată chiar şi de cei mai cârcotaşi stilişti. Recent, într-o fotografie postată pe Facebook, ea a menţionat că poşeta superbă, stil retro, a fost purtată cu acelaşi drag şi de mama ei, în anii tinereţii.