Andreea Marin plănuiește să devină mamă în curând: «Îmi doresc lucrul ăsta»

marrin.jpg

Andreea Marin
Foto Instagram

Andreea Marin a vorbit despre unele dintre cele mai controversate lucruri din viața ei cu care se confruntă. Vedeta a explicat că își dorește încă un copil, însă nu se simte pregătită în totalitate pentru acest lucru. Este convinsă că va veni momentul potrivit când ea va aduce pe lume încă un copil.

Andreea Marin a vorbit despre lucrurile cele mai importante din viață, dar și despre planurile de viitor. Vedeta a explicat că îi este frică de boală, de neputință și de război.

"Sunt multe decizii pe care le-am luat şi nu am fost sigură de ele. Cred că nu poţi să te fereşti de situaţii dificile. Pierderile de suflet sunt cele mai grele, nu cele financiare. Am avut şi momente în care am avut 0 lei în cont. Am luat-o de la capăt şi nu m-am plâns. (...) Îmi doresc lucrul ăsta (n.r. - să devină mămică), dar încă nu este cazul.  Am să vă anunţ (...) Îmi e frică de boală, de neputinţă şi de război. Sunt frici normale, atunci când lucrurile nu mai depind de tine", a spus Andreea Marin la Antena Stars. 

Pe lângă toate aceste lucruri, Andreea Marin a vorbit și despre un subiect care o deranjează foarte tare. Cineva îi folosea imaginea pentru a face rost de anumite sume de bani.

"Oamenii trebuie să înveţe să facă diferenţa dintre înşelăciune şi realitate. Primeam din ce în ce mai multe mesaje şi imagini care ilustrau contul meu de Facebook. Aparent, erau purtate discuţii şi se solicitau donaţii în numele unor oameni necăjiţi. Contul acela de Facebook nu este al meu. Mi-au clonat contul şi oamenii chiar donau sume de bani. Am făcut plângere. Nu ştiu dacă oamenii şi-au mai recuperat banii. Nu am să-i rog niciodată pe oameni să doneze, în privat, pe ascuns şi pe la spate. Infractorii au făcut zeci de mii de euro folosind numele meu. (...) Am mers la partenerul meu de viaţă, în nordul Africii. Acolo am sărbătorit Paştele. A fost foarte cald şi bine, a fost o oportunitate. În Violeta mă văd pe mine la vârsta ei. Violeta mi-a spus că vrea să fie actriţă ca tati. E suficient că sunt cu un om pe care îl plac", a continuat Andreea Marin. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1