Andreea Marin nu suferă după divorț: "Acum îmi trăiesc clipa”

a112-13-vedete-andreea-mari.jpg

Andreea îşi maschează tristeţea sub un zâmbet larg

La trei săptămâni de când i-a intentat divorţ, la Judecătoria Buftea, turcului Tuncay Ozturk, Andreea Marin a recunoscut că ea a fost cea care a decis să pună punct relaţiei cu medicul fizioterapeut. Deşi de-abia s-a uscat cerneala pe cererea de divorţ, vedeta vorbeşte cu optimism despre planurile de viitor.

Frumoasă, elegantă şi cu un zâmbet destul de larg pentru o femeie “proaspăt divorţată”! Aşa s-a prezentat Andreea Marin (41 de ani) marţi seara, la un eveniment dedicat frumuseţii. Nici nu ai fi zis că în urmă cu aproape trei săptămâni a anunţat separarea de bărbatul care i-a stat alături vreme de trei ani, Tuncay Ozturk (30 de ani). Zâna a vrut să pară o femeie puternică, dar, în realitate, starea de spirit a fost trădată de culoarea hainelor pe care le-a îmbrăcat: alb-negru.

a212-13-vedete-detaliu-inel.jpg

Andreea Marin a renunţat la verighetă, înainte de pronunţarea divorţului

Cu siguranţă, în ciuda zâmbetului cu gropiţe în obraji, sufletul ei încă nu este vindecat. La poşeta şi cizmele croşetate Dolce&Gabbana, nu a asortat verigheta, ci un inel masiv, semn că s-a dezis întru totul de soţul tinerel. Şi nu doar că s-a dezis, dar se pare că nu a mai rămas loc nici de “bună ziua”: “Divorţul a rămas în trecut, acum îmi trăiesc clipa! Întrucât decizia am luat-o doar eu, a fost unilaterală la acel moment, am pus punctul pe «i» în acest fel. Motivele pentru care am ales să divorţez sunt doar ale mele, prefer să nu vorbesc despre asta”, a declarat Andreea Marin, pentru Click!

Nu e un capăt de ţară un divorţ şi există viaţă şi după un astfel de moment, aşa că bruneta nu are de ce să nu se gândească la o relaţie pe viitor: “Nu văd nici un motiv să te superi pe viaţă doar pentru că la un moment dat ai avut un moment de genul acesta. Acum trăiesc clipa. Nici o relaţie nu e ca cealaltă şi nici o poveste a unui om nu e la fel. Cred că trebuie să trăieşti viaţa, să explorezi. Eu sunt un om puternic”, ne-a mai spus Andreea Marin.

a312-13-vedete-tuncay.jpg

Căsnicia cu Tuncay a durat doar trei ani

Deşi e optimistă, războiul prin instanţe abia a început, căci vedeta vrea să recupereze tot ce a investit în soţul său: clinica de fizioterapie, din Primăverii, pe care i-a deschis-o, dar şi alte bunuri pe care turcul le-a dobândit în timpul căsniciei.
În trei săptămâni, Andreea Marin a bifat 4 evenimente

a412-13-vedete-2.jpg

A participat la un eveniment caritabil unde a copt clătite

Pe 27 octombrie a anunțat  pe Facebook divorțul de Tuncay Ozturk și în aceeași zi a fost înregistrat și la judecătorie.

a512-13-vedete-3.jpg

Andreea Marin a realizat o ședință foto pentru o revistă

La scurt timp după ce a făcut public acest moment delicat din viața ei, au curs evenimentele pentru Andreea Marin.

a612-13-vedete-4.jpg

A fost gazda unei ediții speciale la TVR

Pe 28 octombrie și-a anunțat colaborarea cu brandul de haine Nikita Rinadi, în calitate de designer, iar pe 29 octombrie, la Chișinău, s-a desfășurat Gala Womens Summit Moldova.

a712-13-vedete-5.jpg

Zâna a fost prezentă la Chișinău la conferința ”Prețuiește viața”

A continuat cu un eveniment în colaborare cu Fundația Prețuiește Viața pentru proiectul “Clătite Caritabile”, iar marți seara, pe 15 noiembrie, aceasta a fost prezentă la evenimentul Top Line.

Loading...

Citește și

  • Andreea Marin (41 de ani) a anunţat joia trecută divorţul de şarmantul turc Tuncay Öztürk, mai mic decât ea cu 11 ani, iar toţi au dat vina pe asistenta lui cu talie de viespe şi cu mult mai tinerică. Se pare însă că blondina a fost doar picătura care a umplut paharul, căci lui Tuncay îi mai rămăsese gândul şi la o superbă thailandeză, alături de care s-a fotografiat îmbrăţişat, cu un an înainte să-i ceară ”Zânei” mâna.

  • andreea marin divort tuncay ozturk

    A pus punct celui de-al treilea mariaj, dar dovedeşte că este o femeie puternică! Andreea Marin este nelipsită de la evenimentle mondene, unde este amfitrioană şi urcă pe scenă cu zâmbetul pe buze, aşa cum a făcut şi marţi seara. Deşi a avut un an complicat cu multe pierderi, cea mai importantă fiind cea a tatălui, vedeta tv s-a mobilizat şi luptă cu toate armele să treacă peste greutăţi.

  • andreea marin tuncay

    Andreea Marin a fost aceea care a dat vestea divorțului de Tuncay Ozturk, în 27 octombrie, iar două zile mai târziu, cel care curând va deveni fostul soț al vedetei a scris un mesaj lung pe pagina lui de Facebook.

  • tuncay andreea marin

    Vestea că Andreea Marin divorțează a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc. Părea că vedeta tv și fizioterapeutul Tuncay Ozturk formează cuplul perfect, dar aparențele înșală, iar fosta "zână" a Surprizelor a luat decizia fermă și clară de a se separa de turcul care i-a intrat la inimă în urmă cu trei ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1