Andreea Marin nu se lasă! Și-a început ziua cum mulți ar trebui să facă

andreea.jpg

andreea marin
Andreea Marin se simte minunat la 42 de ani
Foto: arhivă personală

Andreea Marin (42 de ani) și-a schimbat radical viața de când a divorțat pentru a treia oară. Femeie matură, cu experiență, trecută prin bune și rele, vedeta știe cum să facă fiecare zi să conteze.

Nu s-a plafonat și nici nu și-a plâns de milă atunci când căsnicia cu Tuncay s-a destrămat și a trebuit să se remonteze și să-și acorde liniște, timp și spațiu. A început să lucreze cu ea însăși, să se redescopere și să lase rezultatele să se vadă și la suprafață. Cea mai bună alinare a găsit-o în sport. În fiecare zi, fosta prezentatoare a "Surprizelor" face mișcare. Mintea i se limpezește, energia crește, iar ziua devine mai bună.

Poate privi totul cu optimism, iar asta a devenit de neprețuit pentru ea. Tocmai de aceea, Andreea nu renunță al sport nici când este în vacanță. Indiferent că pleacă din țară sau se relaxează undeva prin România, diva are grijă să-și facă ritualul zilnic.

andreea_marin.jpg

andreea marin
Andreea Marin nu se lasă de sport
Foto: arhivă personală

 

Aceasta a împărtășit cu fanii ei o imagine în acre aleargă la malul mării. Nemachiată, așa cum îi stă bine unei femei care face sport, dar și echipată corespunzător, Andreea a fost surprinsă concentrată, dar cu zâmbetul pe buze. Imaginea în sine este sugestivă, iar mesajul pe care l-a scris este și el motivant.

"Antrenează-te pentru o nouă zi. Nu obosi să investești în starea ta de bine. Fă tot ce îți stă în putere să fii în cea mai buna formă a ta, zi de zi. Sănătatea ta contează, echilibrul tău, TU , ca intreg, minte, trup și suflet. Învață de la natură, trăiește în acord cu ea, observă-i legile, e cel mai bun profesor. Oferă-ți motivație la început de zi și construiește astfel cât mai bine cu putință."

Loading...

Citește și

  • andreea marin

    De la divorțul de fizioterapeutul Tuncay Ozturk, Andreea Marin a intrat în zodia schimbărilor. S-a apucat serios de sport, și-a schimbat garderoba, dar și look-ul: s-a tuns scurt, dar poartă deseori plete sub forma extensiilor. Mai mult, a făcut parte și din juriul uneia dintre cele mai așteptate emisiuni ale anului, “Uite cine dansează”.

  • Andreea Marin (42 de ani) este foarte preocupată de imaginea ei, fiecare apariţie în public fiind apreciată chiar şi de cei mai cârcotaşi stilişti. Recent, într-o fotografie postată pe Facebook, ea a menţionat că poşeta superbă, stil retro, a fost purtată cu acelaşi drag şi de mama ei, în anii tinereţii.

  • andreea marin

    Andreea Marin își răsfață prietenii virtuali cu imagini provocatoare de când a început vara. Surprinse în curtea vilei din Pipera sau la malul mării, fotografiile ne arată o femeie sigură pe ea și pe atuurile ei fizice, privind cu încredere spre viitor.

  • Zâna a fugit departe de ţară, dornică să se relaxeze şi să-şi încarce bateriile. Noua destinaţie de vacanţă a Andreei Marin, fosta jurată de la “Uite cine dansează”, este Tunisia.