Andreea Marin, la un pas de «un gest extrem» după nașterea fiicei sale

andreea-marin-1.jpg

Andreea Marin a trecut printr-o depresie postnatală, după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Violeta
Foto: Arhivă personală

Îndrăgita prezentatoare Andreea Marin, a mărturisit că a fost pe punctul de a face un gest necugetat, în urma unei depresii postnatale, cu care s-a confruntat după ce a dat naștere fiicei sale.

S-ar crede că oamenii de succes se afișează mereu în public cu un zâmbet larg pe față tocmai pentru că problemele îi ocolesc. Cum acest lucru este departe de adevăr, tăria de caracter și puterea de a depăși problemele persoanale sunt, adesea, principalele atuuri care îi fac pe aceștia să reziste și să continue să practice meseriile pe care le iubesc.

Acesta a fost și cazul Andreei Marin, care după ce a născut-o pe fiica sa, Violeta, a trecut printr-o perioadă extrem de grea, care a afectat-o din mai multe puncte de vedere. Vedeta a mărturisit, într-un interviu pentru Adevărul, impedimentele prin care a trecut, atunci când s-a confruntat cu o depresie postnatală, din perioada când încă era căsătorită cu Ştefan Bănică Jr. Când fetița sa avea doar un an și câteva luni, starea Andreei Marin a început să se înrăutățească, determinând-o pe aceasta să își dorească chiar să recurgă la „un gest extrem”. 

andreea_marin_si_violeta.jpg

Andreea, alături de fiica sa, Violeta
Foto: Instagram

 „A fost o perioadă foarte grea. Ba chiar am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem, eu persoana atât de puternică în ochii celorlalţi. Eram într-o perioadă în care, din afară părea foarte bună, aveam un copil de un an şi ceva, casă, masă şi tot ce aş fi avut nevoie. Teoretic, nu aveam de ce să fiu tristă, dar fiecare om le ştie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns să nu mai pot controla furtuna din mine, să mă simt foarte rău, deloc motivată să merg mai departe. A fost cumplit. (…) Eram după o naştere şi am trăit această depresie postnatală. Desigur, erau şi nişte motive personale. În acea perioadă a avut loc şi pierderea Mădălinei Manole. Eu nu realizam că trăiesc o depresie, de obicei depresivul nu ştie şi nu acceptă să i se spună că asta trăieşte. I se pare că e arătat cu degetul şi că este privit ca un nebun. Nimănui nu-i place să i se pună o astfel de etichetă”, a explicat Andreea Marin. 

Fiind cunoscută drept un om puternic, vedeta a reușit să treacă peste acea cumpănă a vieții, redobândindu-și, treptat, zâmbetul cu care ne-a obișnuit. Prin depresie postnatală au mai trecut și alte personalități autohtone, dar și internaționale, precum Oana Matache, sora Deliei Matache sau Chrissy Teigen, soția celebrului cântăreț John Legend. Andreea Marin a fost nevoită să depășească și alte momente dificile ale vieții, atunci când mama sa „i-a murit în brațe”, când tatăl său a încetat din viață sau când norocul în dragoste a părăsit-o, trecând prin trei divorțuri. 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Andreea Marin și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a povestit despre cele mai grele momente prin care a trecut fiica ei atunci când s-a născut. Vedeta a primit o lecție de viață din partea unui tânăr în vârstă de 20 de ani. „Zâna surprizelo” a fost prezentă la Centrul „Sfinţii Arhangheli – recuperare medicală şi sportivă”, iar acolo a avut parte de momente emoționante atunci când a fost pusă în fața unor povești de viață cutremurătoare.

  • Din comoditate sau din lipsă de timp, Andreea Marin (43 de ani) a apelat la un truc care o ajută să arate ca scoasă din cutie, atunci când este vorba despre podoaba capilară.