Andreea Marin iubeşte ca o adolescentă: «Sunt răsfăţată de bărbatul meu!»

andreea-marin-iubit.jpg

andreea marin iubit
Iubitul Adrian Brâncoveanu i-a fost alături la un eveniment, care a avut loc luna trecută la Braşov
foto: Click!

Pentru Andreea Marin dragostea nu are vârstă şi nici eticheta pe care i-au pus-o cârcotaşii, de femeie divorţată, după trei mariaje eşuate. «Zâna» afirmă cu tărie că iubeşte din nou, iar fericirea i se vede pe chip, dar şi în stilul vestimentar îndrăzneţ. De când iubitul ei consul s-a întors în ţară, vedeta face parada decolteurilor adânci şi a ţinutelor tinereşti.

 

Andreea Marin (44 de ani) este implicată în multe proiecte. Are agenda plină de evenimente pe care le prezintă, săptămâna trecută fiind pentru ea un adevărat maraton al apariţiilor. A mărturisit că a făcut drumuri multe şi obositoare, dar a găsit înţelegere în familie. Invitată la "Agenţia Vip", Andreea Marin a facut mărturisiri sincere despre fiica Violeta (11 ani) şi iubitul ei, Adrian Brâncoveanu (34 de ani), oamenii care o sprijină "să mute munţii din loc".     

andreea-marin-fiica-violeta_2.jpg

andreea marin fiica violeta
Violeta este o adevărată domnişoară
foto: Mihai Ionescu

"Sunt atât de mândră de ea. M-a văzut atât de obosită şi m-a aşteptat seara cu masa pusă, gătită de ea. Violeta, îţi mulţumesc pentru copilul bun ce-mi eşti! Eu am adormit în jurul orei 21.00, deşi nu mi se întâmplă să mă culc cu găinile, şi la 07.00 eram tot frântă. M-a văzut în pat şi m-a rugat să nu  mă ridic. Ea era îmbrăcată pentru şcoală. De obicei, eu o trezesc şi mai trag de ea.", a spus Andreea Marin la emisiunea lui Cristian Brancu. Chiar dacă cele două sunt foarte apropiate, Andreea Marin nu îi permite fetiţei să facă chiar tot ce îi trece prin cap. 

"Îmi doresc să fiu cât mai mult timp tânără pentru fetiţa mea. Alegem haine împreună. A început să cocheteze, deşi nu are voie. Se poate uita la masa mea de machiaj, dar nu a venit momentul pentru ea.  În vacanţă, doar unghiile pot fi colorate, cu ojă pentru copii", a subliniat vedeta. 

Andreea Marin şi iubitul locuiesc împreună 

Însă nu doar Violeta este cea care o face să fie atât de fericită, ci şi iubitul ei, care s-a întors în ţară să locuiască împreună. În luna mai, Andreea Marin va bifa doi ani de relaţie cu Adrian Brâncoveanu (34 de ani), diplomat de carieră, consulul României în Libia. Atât de mult îi prieşte relaţia, încât “Zâna” a şi recunoscut că dragostea a schimbat-o. "Eu cred că fericirea se vede pe chipul unui om. Sunt femeie la casa mea. Mă simt iubită şi iubesc. Este (n.r. Adrian Brâncoveanu) omul care mă sprijină din spate. E foarte priceput în zona de construcţii. Este un moment de împlinire după doi ani în care am aşteptat. Suntem împreună cu fetiţa noastră şi cu necuvântătoarele noastre", a punctat Zâna. Rugată să se descrie din punct de vedere sentimental, Andreea a găsit cele mai potrivite cuvinte, care lasă să se înţeleagă că şi-a găsit liniştea. 

"Îndrăgostită, loială, cu o mare putere de a muta munţii din loc. Sunt răsfăţată de bărbatul meu şi de copilul meu, dar nu stilul ăla de răsfăţ, ci alintată", a mai spus ea.   

Povestea de dragoste dintre Andreea Marin și mai tânărul Adrian Brâncoveanu a început iniţial la distanță. După circa un an și jumătate de relație la mii de kilometri depărtare, Adrian Brâncoveanu a revenit în țară, urmând să lucreze într-o instituție guvernamentală din București.

 

 

Citeşte şi:

 

Andreea Marin, sexy în costum de baie! Unde a ascuns sânii ăștia până acum?

Dovada că Andreea Marin şi consulul se iubesc încă din mai

 

Loading...

Citește și

  • andreea marin iubit consul

    La 44 de ani, Andreea Marin arată mai bine ca niciodată, iar vineri, 22 februarie, la Braşov, a bifat una dintre cele mai bune apariţii ale ei din ultimii ani. Machiaj fără cusur, rochie splendidă, decolteu abisal, forme senzuale şi, pe deasupra, a atras atenţia şi datorită iubitului ei, consulul Adrian Brâncoveanu, alături de care a realizat prima poză oficială de când formează un cuplu.

  • În această primăvară, Andreea Marin (44 de ani) va serba doi ani de relaţie cu iubitul ei, diplomatul de carieră Adrian Brâncoveanu (34 de ani). Se pare că aniversarea e ocazia perfectă pentru ei să se mute împreună. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe divă alături de partenerul ei la cumpărături, într-un magazin cu decoraţiuni pentru casă. Se pare că „Zâna” intenţionează să schimbe mobila după fostul soţ Tuncay Ozturk.