Andreea Marin, îndrăgostită de un loc de vis. Unde își propune vedeta să meargă în fiecare an

andreea_marin_1.jpg

Care este destinația pe care Andreea Marin a decis să o viziteze toată viața
Foto: Instagram

Andreea Marin a avut parte anul acesta de un concediu prelungit pe care l-a împărtășit și cu prietenii săi virtuali, publicând poze cu peisaje inedite, pe rețelele de socializare. Prezentatoarea tv s-a bucurat de o frumoasă vacanță în țări precum Spania și Italia, care i-au oferit vedetei relaxarea necesară pentru a-și reîncărca bateriile. Totuși, Andreea a dezvăluit că din toată această „aventură” în străinătate, un loc i-a rămas în suflet și a decis să-l viziteze, astfel, în fiecare an.

Locația care i-a „furat” pe deplin inima Andreei Marin este insula Capri, din Italia, vedeta dezvăluind, în cadrul emisiunii Cool Summer Nights de la Antena Stars, că și-a propus să meargă acolo în fiecare an, fie și doar pentru câteva zile. Prezentatoarea tv a pus această „atracție” pe care o are pentru frumoasa insulă pe seama unei „energii care o atrage” către paradisul italian. Totuși, Andreea a dezvăluit că nu s-ar muta din România, deoarece iubește și țara noastră.

andreea_marin_capri.jpg

Andreea Marin, în Capri
Foto: Instagram

„Mi-am propus să merg întreaga viaţă în Capri, în fiecare an, măcar câteva zile. E un loc cu o energie specială. Undeva pe vârful muntelui acolo sus mă aşteaptă mereu casa lui Axel Munthe. Cred că e o energie care mă atrage. Să nu mai vorbesc de culoare, de lumină, de mare, de munte (...) Am avut multe ocazii să plec din ţară şi nu, nu îmi doresc lucrul acesta, iubesc acest loc. Îmi place să vorbesc în limba mea. (...) Nu am avut probeme de sănătate. Am avut o mică problemă la un moment dat, dar să nu o exagerăm. Are omul dreptul să se mai ducă la un control. Inima mi-a dat nişte palpitaţii, dar nu a fost ceva grav. Există semne care îţi spun că uneori trebuie să laşi ritmul, să nu te stresezi atât de mult pentru lucruri care nu merită şi să ai echilibru în tot ceea ce faci”, a declarat Andreea, pentru sursa anterior menționată.

capri_italia.jpg

Frumoasele peisaje din insula Capri, Italia
Foto: Instagram

Deși merge des în vacanțe pe insule ce-i pun la dispoziție atmosfera perfectă pentru înot, Andreea Marin a dezvăluit că până în acest moment nu posedă această îndeletnicire. „Nu am înotat până la vârsta asta, nu am învăţat să înot. Dau din lăbuţe aşa, mă menţin la suprafaţă, dar pur şi simplu nu ştiu să înot. Nici nu evoluăm dacă avem impresia că le ştim pe toate. Până la 80 de ani dacă o să îmi fie dat să trăiesc am de învăţat, am de iubit, am de trăit şi am bucurii de îmbrăţişat”, a mai adăugat Andreea Marin. 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • S-a născut şi a crescut în Moldova, într-o familie care avea cultul mâncării bune. Obişnuită din copilărie cu felul întâi, doi şi trei, plus desert delicios la urmă, nu i-a fost deloc uşor, mai târziu, să-şi schimbe obiceiurile de viaţă. Dar a reuşit şi a devenit, încet, încet, expertă în alimentaţie sănătoasă.

  • Andreea Marin este de ceva timp plecată în vacanță în străinătate, de unde și-a delectat fanii cu poze din diverse locații, ce înfățișau peisaje inedite. Totuși, în ciuda faptului că în concediu trebuie să te relaxezi, Andreea și-a anunțat prietenii virtuali, acum ceva timp, că lucrează și la diverse proiecte personale, însă nu a intrat prea mult în detalii. Se pare că „Zâna” le pregătea o surpriză admiratorilor săi în tot acest timp, iar misterul a fost elucidat! Iată cu ce s-a ocupat Andreea Marin în vacanță!