Andreea Marin găteşte moldoveneşte pentru iubitul consul, de Crăciun

a112-13-vedetete-andreea-ma.jpg

Andreea Marin a demonstrat adesea că este o bună gospodină

Frumoasă, zâmbitoare și elegantă, așa a fost Andreea Marin, marți seara, 5 decembrie, la Atipic Gift, un eveniment caritabil pe care l-a prezentat. Vedeta a venit însoțită de fiica ei, Violeta, și s-au bucurat de ­atmosfera de basm pregătită la Hala cu Flori.

În exclusivitate pentru Click! vedeta a vorbit despre pregătirile de Sărbători, dar și despre ziua ei de naștere, căci pe 22 decembrie va împlini 43 de ani. Va găti moldovenește pentru iubitul ei Adrian Brîncoveanu, consul în Libia.

”Vom petrece Sărbătorile în familie, ca întotdeauna. E o datină la noi acasă, să gătim, să ne bucurăm de cei dragi în jurul mesei, de cadouri, de brăduț, pentru că nu ne trebuie mult să fim fericiți, ci să fim unii lângă alții. Gătesc, sunt moldoveancă. Trebuie să miroasă bine în casă, trebuie să avem plăcinte poale-n brâu, sărmăluțe, cozonaci, facem de toate. Nu mă pricep la toate, trebuie să recunosc că am ajutor de nădejde în bucătărie. Sora mea mă ajută, chiar și fetița mea, Violeta, pentru că-i place foarte mult. Vom avea și vâsc, de ce nu? Normal”, ne-a declarat Andreea Marin.

Zoom
Andreea e fericită alături de Adrian Brîncoveanu

 

Vedeta e fericită cu noua relație, însă nu vrea să mai dea detalii. ”Stau bine cu dragostea, știți deja. Relația merge bine. Iubitul meu e un om minunat care ne-a readus ordine. Ne potrivim, e un om romantic”.

loading...
Loading...

Citește și