Andreea Marin a fugit pe alt continent. ”Zâna” se relaxează înainte de o nouă confruntare cu Mihaela Rădulescu

andr.jpg

andreeaAndreea Marin a fugi pe alt continentfacebook
andreea marin, africa, uite cine danseaza, mihaela radulescu, mihai petre
de Nicoleta Apostol

Andreea Marin (42 de ani) și-a împachetat câteva haine și a fugit pe alt continent. ”Zâna Surprizelor” ne surprinde și de această dată cu escapada sa, dar promite să se întoarce până la începerea showului ”Uite cine dansează”, emisiunea în care este jurat.

Andrea Marin a vrut să se relaxeze și a fugit în Africa. Vedeta a publicat în urmă cu puțin timp câteva poze în care, plină de viață, cu zâmbetul ”până la urechi” și copilăroasă ne dezvăluie destinația aleasă pentru a se detașa de haosul cotidian.

marina.jpg

andreeaAndreea Marin fuge din țarăfacebook

 

”Africa de care îmi era dor... Gând bun, senin și poftă de viață! Mâine, ne revedem acasă, la Pro Tv, ora 20:30. Vă aștept!”, au fost gândurile Zânei, atașate pozelor pulicate pe pagina sa de Facebook.

zana_surprizelor.jpg

andreeaAndreea Marin a avut nevoie de puțin timp pentru eafacebook

 

În prezent, Andreea Marin face parte din juriul showului ”Uite cine dansează”, marca ProTv, alături de Mihai Petre, Gigi Căciuleanu și Florin Călienescu. Mai mult decât atât, ”Zâna” este colegă și cu Mihaela Rădulescu și nu este niciun secret că cele două au un trecut ”furtunos” împreună. Oare Mihaela Rădulescu este cea care o epuizează pe ”Zână” de energie? Cu toate acestea, vedeta noastră se bucură din plin de escapada sa, iar pozele vorbesc de la sine.

zana.jpg

andreeaAndreea Marin, escapadă în Africafacebook
Loading...

Citește și