Andreea Marin «a fugit» din țară, după divorțul de Tuncay Ozturk

14-foto-1-2-col.jpg

Andreea a navigat pe Marea Galileei

O aşteaptă o viaţă nouă! Înainte să semneze certificatul de divorţ, Andreea Marin a fugit în Israel, pentru a se reculege, dar şi pentru a-şi încărca bateriile. Timp de şapte zile, diva a vizitat obiective sacre, a făcut sport şi a navigat pe Marea Galileei.

Sufleteşte a făcut-o de mult, însă legal, Andreea Marin (42 de ani) a reuşit abia luni să se despartă de medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk (31 de ani), iar acum se pregăteşte să ia viaţa de la cap. Momentan, diva preferă să se focuseze pe carieră şi pe sănătate.

14-foto-2-2-col.jpg

A vizitat vechiul oraş roman Capernaum

 

Aşadar, până când o vom vedea pe sticlă, din 6 martie, la PRO TV, în calitate de jurat al show-ului “Uite cine dansează”, Andreea şi-a încărcat bateriile în Israel. Experienţa a fost cu atât mai interesantă, întrucât s-a aflat pentru prima dată acolo, aşa că timp de şapte zile a avut un program strict, ca un ceas elveţian. Experienţa a început în Ierusalim, cu vizitarea locurilor sfinte: Zidul Plângerii, Drumul Crucii cu cele 14 opriri ale Mântuitorului, Mormântul Fecioarei Maria, Golgota, Piatra Ungerii şi Biserica Sfântului Mormânt.

 

În vacanţă, Andreea nu s-a dezis de obiceiurile sale sportive şi a alergat pe malul mării, pentru a se menţine în formă. „Călătoria în Israel a avut loc la momentul oportun din viaţa mea.

14-foto-4-2-col.jpg

Andreea a făcut jogging pe plajă

 

Am simţit o energie cu totul specială în această ţară. O stare de bine de care chiar aveam nevoie, după o perioadă atât de agitată!”, a spus Andreea Marin.

Loading...
 
 

Citește și

  • De ieri, Andreea Marin este oficial o femeie liberă! La trei luni de când a anunţat că divorţează de Tuncay Ozturk, magistraţii de la Judecătoria Buftea i-au pus pe cei doi faţă în faţă şi le-au dat dreptul să-şi semneze destinul. Nu s-au salutat, au plecat separat şi s-au îmbrăcat total diferit.

  • andreea marin tuncay ozturk

    Andreea Marin (42 de ani) a decis, acum câteva luni, să-și încheie socotelile cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, după trei ani de iubire. Ironic sau nu, chiar în luna iubirii, în preajma Valentine's Day, cei doi dau cu subsemnatul pe documentul care îi desparte definitiv.

  • andreea marin tuncay divort oficial

    E oficial! Andreea Marin (42 de ani) și Tuncay Ozturk (31 de ani) au divorțat, luni (27 februarie). Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi, în fața Judecătoriei Buftea, acolo unde și-au spus „adio” pentru totdeauna. Fosta „zână” a surprizelor a venit îmbrăcată într-o ținută complet albă, prin care i se putea vedea sutienul. La polul opus, medicul turc a venit îmbrăcat în negru.

  • În loc să se prezinte la divorţ, Tuncay Ozturk a preferat să-şi vadă de treburi. Spre disperarea Andreei Marin, care s-a prezentat extrem de punctuală la Judecătoria Buftea. La următorul termen stabilit de magistraţi, turcul trebuie să se prezinte ”mort copt”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1