Andreea Marin a făcut furori într-o ținută sexy la un festival de teatru

andreea.jpg

andreea marin
Andreea Marin, o prezență încântătoare la un festival de teatru
Foto: Facebook

Andreea Marin nu dă curs bârfelor și criticilor din presa mondenă, dar ori de câte ori se afișează în public, nu încetează să atragă privirile. „Zâna” a radiat de senzualitate pe scena teatrului într-o ținută foarte elegantă și sexy.

Andreea Marin a fost o prezență specială pe scena Teatrului Nottara, unde a avut loc deschiderea festivalului din această toamnă. Îmbrăcată cu un costum de catifea de o nuanță roșu burgundi foarte plăcută la vedere care s-a asortat de minune cu cortina din spatele scenei.

marin.jpg

andreea marin
Andreea Marin, prezentă în prima seară a festivalului la Teatrul Nottara
Foto: Facebook

Elegantă și sexy ca întotdeauna, Andreea Marin pare mai fericită și mai frumoasă ca niciodată, iar totul pare să se datoreze progreselor semnificative din viața sa personală. Chiar dacă nu și-a asumat public relația, aceasta pare să fi început un nou capitol în dragoste.

andreea_m.jpg

andreea marin
Andreea Marin, elegantă și sexy într-un costum de catifea
Foto: Facebook

Prezentatoarea a publicat și pe contul său de Facebook un colaj de fotografii din cadrul evenimentului: „Prima seară a festivalului la Teatrul Nottara, o bucurie! Felicitări minunaților actori ai Teatrului Ginta Latina din Chișinău pentru prima reprezentație”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

Loading...

Citește și

  • andreea marin iubit nou consul

    Simte fluturaşi în stomac şi a recunoscut drept! După ce a fost surprinsă în compania iubitului, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în vârstă de 32 de ani, Andreea Marin a făcut primele declaraţii despre noua ei poveste de dragoste. Deşi a trecut prin mai multe eşecuri amoroase, "Zâna" şi-a mai dat o şansă şi declară că este liniştită şi fericită.

  • andreea marin, iubit, consul, Adrian Brîncoveanu

    Iubeşte din nou, dar voia ca totul să rămână secret! La patru luni de la divorţul de turcul Tuncay Ozturk, Andreea Marin s-a aruncat în braţele altui bărbat, cu zece ani mai tânăr şi frumuşel-foc. “Zâna” este topită după Adrian Brîncoveanu, pe mâna căruia şi-a lăsat maşina chiar de la debutul poveştii lor de dragoste.