Andreea Marin este pregătită să devină din nou mamă: «Mă gândesc să fac copii»

marrin.jpg

Andreea Marin
Foto Instagram

Andreea Marin își trăiește viața din plin și se bucură de orice îi oferă ea. Din acest motiv, Andreea Marin a dezvăluit faptul că este pregătită să devină mamă, ba chiar a luat acest lucru în considerare. Fosta Zână a surprizelor a mărturisit în cadrul unei emisiuni tv că își dorește să fie din nou mamă alături de iubitul consul.

Vedeta nu a confirmat nimic despre nuntă, însă a recunoscut că își dorește și acest lucru în viitor, ba mai mult, ea va rămâne pozitivă și la vârsta de 80 de ani. Andreea Marin a povestit într-un interviu pentru ProTv despre relația cu iubitul ei, dar și ce își dorește de 8 martie. 

marin.jpg

Andreea Marin
Foto Instagram

“De 8 Martie îmi doresc dragoste de la iubitul meu şi îi mulţumesc. Mă simt echilibrată. E simplist să judeci, viaţa mea e mult mai complicată, lucrurile uneori nu rezistă, pentru că eu am decis să nu rezist într-o relaţie care nu merge. Nu stau sa suport lucruri de nesuportat. Nu mă gândesc acum la căsătorie, dar nu o exclud ca posiblitate. Mi se pare firesc să fii optimist pâna la capăt. Şi la 80 de ani voi fi optimistă. Da, mă gândesc să fac copii şi îmi doresc. Nu sunt însărcinată. Ieri ar fi fost ziua de naştere a tatălui meu. De tata mă leagă tot drumul spre devenirea mea, el a fost un stâlp. El m-a învăţat să zic “Nu există nu se poate”, a explicat Andreea Marin.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1