Andreea Marin este «bubulina gospodina» pentru iubitul tinerel

12-13-vedete-andreea.jpg

Andreea Marin carucior
Andreea era să scape căruciorul pe rampa de acces
Foto: Blitz

Este o femeie de succes: bună afaceristă, o prezenţă elegantă la evenimente, însă mai are şi o altă faţă mai puţin ştiută de lume. Andreea Marin este una dintre vedetele care nu se ruşinează când vine vorba de gătit, de curăţenie sau chiar de aprovizionare, aşa cum a fost fotografiată recent. Deşi are un iubit, tot ea e stâlpul în casă.

Săptămâna trecută a fost extrem de aglomerată pentru fosta vedeta TVR, Andreea Marin. A organizat Gala ”Atipic Beauty”, a fost la sala de sport, a avut întâlniri, interviuri, iar cine o vede, ar putea crede că celebra vedetă are o armată de femei acasă care se ocupă de gătit, de curăţenie, sau de pus răsaduri în grădină. Nimic mai fals! Andreea le face pe toate cu mânuţa ei, şi unde mai pui că până şi de cumpărăturile de la supermarket se ocupă tot ea. Luni seara, ”zâna” a fost surprinsă la un supermarket din apropierea casei sale. Echipată corespunzător, aceasta s-a pus pe golit rafturile.

12-13-vedete-2.jpg

A împins din greu, dar nu s-a lăsat
Foto: Blitz

 

A încărcat căruciorul cu două plase de rafie înţesate cu de-ale gurii, apoi a luat două baxuri de apă. La ieşirea din magazin, ”zâna” era să dea de bucluc, deoarece căruţul fiind prea plin, a luat-o razna pe rampa de acces şi era cât pe ce să vină cu roţile în sus. Andreea a fost pe fază şi, ca într-un film de acţiune, aceasta s-a aruncat la propriu pe căruţ împiedicându-l să se rostogolească. Tot ea, cu mânuţele-i fine de divă, şi-a cărat la portbagaj, rând pe rând, pungile cu de-ale gurii şi baxurile de apă, fără să se plângă o clipă şi fără să ia în seamă problemele pe care le are cu spatele. E clar că este stâlpul casei, în ciuda faptului că are un iubit.

După cum se ştie, din primăvara acestui an, Andreea se iubeşte cu consulul Adrian Brâncoveanu (33 de ani), detaşat în Tunisia, însă pentru că serviciul lui presupune numeroase deplasări, iată că “zâna” nu se poate baza pe bărbatul din viaţa ei. 

12-13-vedete-img_2742.jpg

Andreea este îndrăgostită de Adrian Brâncoveanu, care o însoţeşte adesea la evenimente

 

După ce s-a suit la volanul bolidului, Andreea s-a grăbit să ajungă acasă, unde o aştepta fiica sa, Violeta. La cei 43 de ani ai săi, Andreea are o condiţie fizică foarte bună, şi braţele pregătite pentru încă un copil, după cum chiar ea a spus. “Îmi doresc lucrul ăsta, să devin mămică, dar încă nu este cazul. Am să vă anunţ. Îmi e frică de boală, de neputinţă şi de război. Sunt frici normale, atunci când lucrurile nu mai depind de tine”, a spus Andreea Marin la Antena Stars.

«Zâna» găteşte doar cu legumele din propria curte

 

De când a trecut la regimul de hrană bio, Andreea Marin consumă ce cultivă în propria grădină. Vedeta şi-a amenajat în curte câteva straturi de ardei, ceapă, roşii, plante aromate, iar anul acesta s-a dovedit a fi rodnic. Ea se laudă cu sucurile naturale, dar şi cu borcanele de dulceaţă şi de legume pentru ciorbă, puse pe rafuri, în cămară, pentru iarna geroasă. Andreei îi place de minune rolul de grădinar, ea dedicând câteva ore zilnic straturilor de legume, pe care singură le curăţă şi le stropeşte. Mâncarea este şi pe gustul iubitului ei tinerel, pe care îl răsfaţă cu toate bunătăţile. 

Loading...

Citește și

  • Viaţa se scuge frumos pentru două dintre cele mai mediatizate vedete de la noi. Andreea Marin şi Ştefan Bănică au divorţat acum 5 ani, însă în prezent au familii perfecte alături de parteneri mult mai tineri. În plus, atât iubitul “Zânei”, cât şi soţia lui Ştefan, au reuşit să o cucerească pe micuţa Violeta. Fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu familia completă a Andreei.

  • Războiul divelor Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu se poartă de ani buni, iar acum şi dincolo de micul ecran. În timp ce fosta Zână a Surprizelor se menţine în atenţia publicului prin evenimente caritabile, jurata de la Pro Tv a dispărut de pe sticlă după plecarea de la "Românii au talent" şi se pare că acest lucru a fost o lovitură dură şi la capitolul imagine. Într-un sondaj recent privind modelele feminine de la noi, Andreea Marin se află pe locul trei în acest top, iar rivala sa abia pe poziţia 13.