Andreea Marin divorţează din cauza acestei thailandeze sexy?

patthamanan-styles2.jpg

Patthamanan Styles este considerată Paris Hilton de Thailanda

Andreea Marin (41 de ani) a anunţat joia trecută divorţul de şarmantul turc Tuncay Öztürk, mai mic decât ea cu 11 ani, iar toţi au dat vina pe asistenta lui cu talie de viespe şi cu mult mai tinerică. Se pare însă că blondina a fost doar picătura care a umplut paharul, căci lui Tuncay îi mai rămăsese gândul şi la o superbă thailandeză, alături de care s-a fotografiat îmbrăţişat, cu un an înainte să-i ceară ”Zânei” mâna.

Noi picanterii ies la iveală privind viaţa aventurierului Tuncay Öztürk, fizioterapeutul turc stabilit de trei ani în România, odată cu oficializarea relaţiei cu Andreea Marin.

patthamanan-styles2mare.jpg

Patthamanan Styles este considerată Paris Hilton de Thailand

Tânăra, pe numele ei Patthamanan Styles, este nu numai o bombă- sexy, ci şi una dintre cele mai bogate femei, fiind considerată un fel de Paris Hilton a Thailandei. Este plină de viaţă, petrecăreaţă şi are un trup de fotomodel, cu care ar înnebuni orice bărbat.

tuncay-thailanda.jpg

În 2012, în Thailanda, Tuncay şi Patthamanan au fost de nedespărţit

Ea şi Tuncay au însă în comun şi pasiunea pentru tratamentele  naturiste şi fizioterapie, fiind şi colegi în domeniul medical. ”Imaginile cu cei doi au făcut furori la acea vreme, iar acesta a fost primul semn pentru Andreea Marin că s-a căsătorit cu persoana greşită”, scrie fanatik.ro.

După discuţiile interminabile din cauza acestei  femei care îi tot dădea târcoale soţului ei, ”Zâna” a început să-şi marcheze teritoriul, postând, pe contul de Facebook, fotografii în ipostaze tandre alături de Tuncay, dar şi din curtea lor plină de cinteze şi vinete. Însă, gesturile disperate ale Andreei  n-au făcut decât să o întărâte şi mai mult pe rivală. Cel puţin aşa susţin apropiaţii lor.

“Zâna” a luat însă şi alte măsuri pentru a-şi păstra bărbatul, astfel că a slăbit vizil şi s-a tuns scurt, pentru un aer mai tineresc. Andreea Marin nu a dorit să ofere detalii privind motivul divorţului, susţinând în cererea de divorţ că orice încercare de a ajunge la un numitor comun cu soţul ei a fost sortită eşecului şi că discuţiile în contradictoriu o afectează grav. Öztürk a încercat să o îmbuneze, postând pe Internet o siropoasă declaraţie de dragoste, dar ea i-a retezat-o scurt: ”Vorbele fără fapte nu au valoare”. Rămas fără replică, el s-a văzut nevoit, sâmbăta trecută, să-şi mute lucrurile din fostul lor cuibuşor de nebunii. 

Tuncay e de nedespărţit de asistenta blondă

2-3-5-2col.jpg

Sandra şi turcul, surprinşi împreună în primăvara acestui an

Andreea Marin a încercat mereu să-i acopere lui Tuncay ”escapadele”. În primăvară, când el a fost surprins de fotoreporterii Click! în compania asistentei  lui, Sandra (25 de ani), nu numai în trafic, ci şi la cinema, ”Zâna” şi-a apărat familia: ”Ei sunt doar colegi de muncă. Eu şi bărbatul meu suntem unul şi asta nu se schimbă”.

Iar el a făcut pe nevinovatul: ”Credeţi că sunt călugăr şi nu pot să fiu văzut în compania unei femei? Dacă aş face ceva greşit cu cineva, niciodată nu am să merg cu acea persoană în public. Dacă apar cu asistenta mea nu e ca şi cum aş face ceva nepotrivit cu ea. M-am pierdut permisul pentru o lună şi asistenta mea merge peste tot cu mine, căci ea îmi conduce maşina. Andreea ştie despre această situaţie”, a precizat Tuncay Öztürk, pentru Click!

«Zâna» îi cere banii investiţi în clinica lui

”Zâna” a făcut şi sacrificii financiare de dragul soţului. În primăvară, ei au inaugurat centrul de fizioterapie ”Medicine Park by Tuncay”, situat în Bulevardul Primăverii. L-a ajutat la decorare, dar şi la cumpărături, ea fiind adesea surprinsă de fotoreporterii Click! cu sacoşele pline. Acum, la sfârşitul relaţiei, ei vor împărţi şi investiţia de zeci de mii de euro, acest centru fiind singura lor dispută financiară. Andreea ar fi vrut să divorţeze de Tuncay la notar, însă cum el s-a pus de-a curmezişul, femeia şi-a luat inima în dinţi şi a depus cererea de divorţ, joia trecută, la Judecătoria Buftea. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1