Andreea Marin, despre câinii care au atacat-o: «Să nu vă plângeți că i-am omorât»

andreea.png

andreea marin
Andreea Marin a fost atacată de câini
Foto: captură Kanal D

Andreea Marin (41 de ani) a trecut prin clipe groaznice chiar pe strada din fața casei sale, unde trei câini au atacat-o când a ieșit la plimbare cu bicicleta. Vedeta tv s-a speriat foarte tare și a scăpat de dulăi doar cu ajutorul unei cunoștințe care a sărit să o ajute.

Fosta "Zână a Surprizelor" a trăit momente de coșmar. Vedeta tv a povestit pentru Știrile de la Kanal D prin ce a fost nevoită să treacă din cauza câinilor de pe stradă. Se plimba cu bicicleta și atunci dulăii au început să sară la ea. "Eram pe telefon exact în momentul în care m-au atacat. Mie nu îmi e frică de câini, așa că am început să vorbesc cu ei, dar nu se linișteau deloc. Vorbeam cu o cunoștință la telefon, m-a auzit țipând și a venit repede cu mașina. Așa i-a dispersat. De aici nimeni nu a ieșit să mă ajute. Nu este normal să îți fie frică să mergi pe strada ta și să-ți fie frică de câini. Și eu am câine, dar nu este un pericol pentru nimeni", a declarat Andreea Marin.

Vedeta a chemat hingherii, spre nemulțumirea vecinilor săi, care au contestat modul în care lucrătorii au procedat cu capturarea și transportarea câinilor.

Reacția ulterioară a Andreei Marin, filmată de persoanele revoltate

La scurt timp de la întregul incident, spiritele s-au inflamat, iar prezentatoarea tv, filmată cu un telefon mobil de o persoană de pe stradă, s-a luat la ceartă cu vecinii furioși de tot tam-tamul. Cei de la ALF România, o organizație pentru protecția animalelor, au făcut public filmulețul cu pricina, care a stârnit valuri de controverse în online, cele mai multe blamând comportamentul vedetei.

"Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme legale, ca să zic așa. Dacă îi mai văd afară și mă atacă vreunul, eu acționez. Să nu vă plângeți apoi că i-am omorât, îmi pare rău. Îmi spuneți dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantați asta? Mă doare în c*r de garanția dumneavoastră", a tunat și fulgerat Andreea Marin.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1