Andreea Marin, declarații despre sănătatea ei: «Mi-am verificat inima azi»

m119-andreea-marin.jpg

Andreea Marin, la un control cardiologic
Foto Instagram

Andreea Marin se apropie de 45 de ani și iată că odată cu înaintarea în vârstă, vedeta de la noi din țară are din ce în ce mai multă grijă de sănătatea ei. Astfel că, în cadrul unei postări pe rețelele de socializare, Andreea Marin a dezvăluit faptul că de curând, ea s-a prezentat la medic pentru un control de rutină.

Andreea Marin a dezvăluit că a mers la medic pentru a-și face un control medical, dat fiindcă se apropie de vârsta de 45 de ani. Vedeta a simțit nevoia să-și facă un control amănunțit la inimă pentru a nu apărea complicații pe viitor. 

„Am învățat să am grijă de mine și de cei dragi, să iau în seamă orice semn pe care corpul mi-l dă și să-l verific, prevenția e cea mai bună cale de a nu ajunge în situații complicate legate de sănătate… …Mi-am verificat inima azi, știu că e energică și trăiește din plin, dar cum sunt atât de mulți oameni tineri ce au probleme cardiace din cauza stresului și a ritmului de viață alert, nu pot spune nici eu că sunt departe de toate astea. Testul de efort nu indică probleme. Ecografia, la fel. Să vedem ce spune aparatul la care sunt cablată până mâine seară, care mă monitorizează fără oprire timp de o zi. În rest, alte investigații mi-au arătat că pot sta liniștită, atâta vreme cât reduc stresul, las somnului orele ce i se cuvin, mă hrănesc sănătos și fac sport. Mă apropii de 45 de ani, vreau să-i întâmpin cu bine!?”, a scris vedeta. 

andreea-marin2.jpg

Andreea Marin a mers la un control cardiologic amănunțit
Foto Instagram

Andreea Marin, declarații șoc despre divorțul de Ștefan Bănică Jr

Andreea Marin a vorbit despre divorțul cu Ștefan Bănică Jr, la câțiva ani de când cei doi au ales să-și despartă drumurile sentimentale. În urmă cu mai mulți ani, ei trăiau o frumoasă poveste de dragoste, însă căsnicia lor nu a durat foarte mult și au ajuns să-și spună definitiv adio.

De dragul fetiței, cei doi au reușit să rămână în relații bune și să contribuie la creșterea Violetei. În cadrul unui interviu pentru viva.ro, Andreea Marin și-a deschis sufletul și a explicat ce i-a determinat pe ei să ajungă la divorț, dar și care este relația lor acum.

„Comunicăm mereu spre binele ei. E foarte important să fim pe aceeași lungime de undă. (…) Doi oameni pot fi buni, fiecare dintre ei, dar să nu găsească un numitor comun. La început te atrage celălalt, dar pe parcurs vezi că principiile de viață nu duc spre același orizont. După ce ai luptat să repari ce era de reparat, adică nu trebuie să renunți. Nu poți să abandonezi vasul la primul val. (…) Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților. Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat”, a declarat Andreea Marin.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1