Andreea Marin a dat vestea cea mare: "Am intrat în detalii cu doctorul şi am vorbit cu fiica mea" VIDEO EXCLUSIV

andreea_tuncay.jpg

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk sunt împreună de anul trecut
Foto: Arhiva Click

Andreea Marin a venit luni seară în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV, ora 22.30, pentru a vorbi fără ascunzişuri despre cele mai recente evenimente din viaţa ei.

Fosta "zână a surprizelor" a vorbit despre relaţia ei cu Tuncay şi a recunoscut că au învăţat multe unul de la celălat. Întrebată cum arată o zi din viaţa lor, Andreea a recunoscut că lucrurile sunt mereu diferite, dar îşi fac timpul unul pentru altul.

"Zilele noastre nu seamănă unele cu altele, de exemplu în ultimele două luni am fost într-o caravană, tot programul nu a mai respectat disciplina de zi cu zi. E clar că luăm micul dejun împreună, în colţul nostru de grădină, gătim când eu, când el. Am învăţat multe de la soţul meu, am învăţat să plantăm în grădină ce mâncăm. Azi, Tuncay a plecat de dimineaţă la clinică. Voi aţi picat cand era Roxana Iliescu acolo, merge într-o cârjă", a povestit Andreea.

Zoom
Andreea şi Tuncay au dat un interviu exlusiv pentru Prima TV
Captură Prima TV

Diana Bart a vrut să ştie dacă cei doi soţi iau împreună cine romantice, la lumina lumânării, dar “Zâna” a mărturisit că nu se întâmplă chiar aşa: “N-aş vrea să exagerez, dar ne facem surprize”.

Sunt o familie şi se vede, iar asta înseamnă că Andreea şi Tuncay s-au gândit chiar să facă un copil împreună.

"De ce nu, dacă Dumnezeu îşi doreşte asta. Chiar am intrat în detalii despre asta cu doctorul meu. Gândindu-mă şi la vârsta mea, am aproape 40 de ani. Dar în ziua de azi o femeie care naşte la 42 de ani nu mai e un miracol. Am avut discuţii cu Violeta. Nu am intrat în detaliu, dar orice copil îşi doreşte un partener de joacă", a declarat Andreea.

 

Se înţelege de minune cu părinţii lui Tuncay

Prezentatorii emisiunii Click! au vrut să afle dacă relaţia dintre Tuncay şi Violeta e ca între tată şi fiică, dar Andreea a subliniat că nu se pune deloc problema de aşa ceva.

“Nu pot să spun asta. Nu ne-am gândit ca Violeta să îl vadă ca pe un tată. Are un tată care o iubeşte foarte mult. Tuncay e soţul mamei şi un prieten. Şi el poate să fie copilăros şi cald cu copiii”, a spus Andreea.

Nu numai că Violeta şi Tuncay au o prietenie strânsă, dar întreaga familie se înţelege de minune. Andreea are noroc de o soacră bună şi vorbeşte mereu cu părinţii lui Tuncay. La rândul lui, turcul se întelege de minune cu tatăl Andreei. Armonia din casă se reflectă în starea de bine a Violetei, care e fericită.

"Mă înţeleg excelent cu familia lui. De ziua lui toată familia, venită din toate colţurile turciei, l-a aşteptat în casa noastră. Ne-am bucurat de câteva zile minunante, am călătorit. Simt căldura acestei familii. Vorbim tot timpul, ne descurcăm cu Whatsapp-ul, vorbim aproape zilnic. Cum se întâmplă şi cu familia mea. Mi-a plăcut foarte mult când i-am văzut pe Tuncay şi tatăl meu stând la masă. La noi nu sunt poveşti  foarte fericite despre soacră, eu nu am avut experienţe nefericite. Am intrebat-o pe fiica mea cum se simte şi mi-a spus că e fericită. Are echilibru şi la mine, şi la tatăl ei. E foarte important să ai echilibru", a completat Andreea.

 

A întinerit cu Tuncay lângă ea

Întrebată despre diferenţa de vârstă dintre ea şi Tuncay, Andreea a glumit că deranjează faptul că e mai tănără. Apoi vedeta a punctat că, deşi are aproape 40 de ani, se simte ca la 20 de ani.

“Sunt mai tânără, ştiu că deranjează. Nu, am aproape 40 de ani, dar mă simt ca la 20 de ani. Şi din cauza dragostei pe care o simt. Ultimul an a fost o transformare pe care şi eu nu o recunosc. E greu la 40 de ani  să faci o schimbare radicală. Cu sănătatea nu stăteam bine, cu planurile de viitor nu stătea bine, când am decis să schimb, am zis să schimb totul. Punem preţ pe aspectul exterior, lucrurile astea se duc. Cineva mi-a spus «Avem o clinică de chirurgie estetică”, i-am spus că eu vreau să îmbătrânesc frumos. Îmi amintesc de bunica mea, care nu a folosit o cremă, nu îşi permitea, dar a îmbătrânit frumos”, a spus Andreea Marin.  

Cât despre operaţii, vedeta tv a mărturisit că nu poate ştii niciodată ce se va întâmpla pe viitor: “Dacă mă întrebi ce îmi spune sufletul, e nu. Nu ştiu pe viitor, dar acum nu vreau”.

Zoom
Andreea e foarte fericită alături de soţul ei
Captură Prima TV

S-a schimbat total în ultimul an, iar Andreea spune că totul se datorează faptul că a învăţat să fie în armonie cu sine şi să nu mai fie interesată de ce spun alţii.

“Cum răzbesc? Prin faptul că preţuiesc viaţa. Pentru că vreau să las ceva în urmă, amintiri care merită să fie pretuiţe, să nu îmi pară rău că am făcut umbră pământului. Să trăiesc în acord cu mine, nu cu ce spun alţii. Ce-ar fi dacă de mâine nu ne-ar mai păsa ce spun cei din jur, ce fac eu de un an, şi am trăi în armonie cu sine? Îmi pasă de ce spun alţii, dar cand ei îşi arogă dreptul de judecător, părerea lor nu mai contează”, a explicat “Zâna”.

 

Tuncay învaţa româna cu Violeta

În exclusivitate pentru Click!, Tuncay a povestit că a început să înveţe româna, iar profesoară îi este chiar Violeta.

“Am început lecţiile cu Violeta, suntem în competiţie să vedem care învaţă mai repede cuvintele. Nu pot spune că ştiu multe cuvinte, dar am învăţat ieri cum să spun «Salut»”, a spus soţul Andreei.

“Dacă te întreb cât e ora, ştii?”, a vrut să afle Alex Constantin, dar Tuncay i-a recunoscut că nu e încă într-un stadiu atât de avansat: “Nu am ajuns acolo".

Andreea e foarte mândră de soţul ei şi că lucrurile merg foarte bine.

"De exemplu, ieri fiecare a făcut o agendă şi au început să înveţe limba fiecăruia. Fac schimb de cuvinte”, a dezvăluit Andreea.

Dacă soţul ei învaţă româna, nici Andreea nu se lasă mai prejos. Ea a început să ia lecţii de turcă: “Am început uşor, uşor să învăţ. Nu mă descurc foarte bine, nu e o limbă uşoară, dar învăţ”.

Zoom
Tuncay este bun prieten cu Violeta, spre fericirea Andreei
Captură Prima TV

În platoul emisiunii Click!, Andreea a punctat că soţul ei e foarte modest când vine vorba de progresul făcut de când a început lecţiile.

"Ştie mult mai multe, a fost modest, cred că e emoţionat în faţa camerelor, e firesc. Săptămâna trecută am fost la un festival turc, am avut câteva fraze, am avut mari emoţii, e greu când încerci să vorbeşti o limbă atât de diferită", a adăugat vedeta.

loading...

Citește și