Andreea Marin dă startul emisiunii lui Dan Bittman la Antena 1. Pe vremuri artistul încerca să o cucerească

andreea_marin_dan_bittman.jpg

andreea marin dan bittman
Andreea Marin, în platoul lui Dan Bittman
Foto: Antena 1

Antena 1 lansează cel mai nou show de umor, Antitalent, difuzat din 20 octombrie, în fiecare duminică de la 21:00. Emisiunea prezentată de Dan Bittman va debuta cu o ediție specială și un invitat pe măsură. Pe scenă va urca Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, care va face furori în câteva ţinute îndrăzneţe.

Andreea Marin este prima invitată în emisiunea Antitalent, care va avea premiera în 20 octombrie la Antena 1. Pe vremuri, Dan Bittman şi-a pus la bătaie toate armele să o cucereasă, dar se pare că nu şi-a atins scopul. Dan Bittman a făcut dezvăluiri despre viaţa lui amoroasă în urmă cu doi ani la o altă emisiune tv de la Antena 1. El a spus atunci cu o sinceritate debordantă că Andreea Marin este una dintre redutele necucerite. 

Fosta Zână nu a intrat în detalii de acest gen. Ea s-a mulţumit doar să spună că face un cuplu frumos pe ecran cu artistul.  

”Cu Dan am făcut echipă bună dintotdeauna. A fost o surpriză plăcută să văd că el este gazda emisiunii. E un profesionist, este jovial, deschis și relaxat. Este omul cu care faci echipă având încredere că nu vei simți stresul unei producții TV de amploare”, a declarat aceasta.

Așa se face că pe 20 octombrie, telespectatorii vor avea ocazia să o vadă pe Andreea Marin în ediția premieră a show-ului Antitalent, emisiune ce promite să pună accentul pe ironie, așa cum nu au mai văzut-o niciodată.

andreea_marin_3.jpeg

andreea marin dan bittman antitalent antena 1
Andreea Marin este prima invitată în platoul Antitalent, noua emisiune a lui Dan Bittman de la Antena 1
Foto: Antena 1

”Surpriza întregii emisiuni este umorul, condimentat cu muzică bună și dans, cu povestiri savuroase, genul de emisiune în care ești și actor, intri în pielea unor personaje, așadar nu e chiar o ipostază în care să apar des. Deși mă scoate din cotidian și este o provocare, îmi face plăcere, pentru că este o joacă frumoasă. Chiar dacă emisiunea se numește Antitalent, pentru că este o parodie de la un capăt la altul, de fapt, veți descoperi mulți oameni talentați care pun umărul la realizarea ei”, a adăugat vedeta.

andreea_marin_1.jpeg

andreea marin antitalent
Andreea Marin a făcut parada de rochii sexy la emisiune
Foto: Antena 1

Formatul este unic pe piaţa tv din România

Antitalent este primul show de umor ce conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu, de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane.

Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor, prin numere pline de umor, sketch-uri, gag-uri, parodii și momente de stand-up. Toate acestea vor fi puse în scenă de o listă de nume cunoscute, tineri actori și personaje consacrate, ce vor forma cea mai nouă echipă de umoriști de pe scena televiziunii din România. Orice eveniment din show-bizz, cele mai savuroase știri mondene și cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent. În plus, fiecare ediție va aduce în platou și câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comediei, iar premiera din 20 octombrie, de la 21:00, le va oferi ocazia telespectatorilor să o vadă pe Andreea Marin într-o ipostază cu totul și cu totul diferită.

 

Citeşte şi:

 

Dan Bittman, refuzat de Andreea Marin! Artistul a vrut să o cucerească

Bittman vrea să-şi spele păcatele cu un cadou de 30.000 € pentru iubită

Loading...

Citește și

  • andreea marin iubit consul

    La 44 de ani, Andreea Marin trăiește una dintre cele mai discrete povești de dragoste din viața ei, dar poate una dintre cele mai fericite. De altfel, în octombrie 2017, la puțin timp după ce s-a aflat că se iubește cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, vedeta făcea deja exces de complimente: "El este un om asumat, cald şi cu un suflet mare. E potrivire!". Acum, cei doi sunt o adevărată familie și încep să ne arate cum e traiul în doi în vila "Zânei", din Pipera.

  • andreea marin

    “Nu există nu se poate” este sloganul celei mai noi campanii derulate de Andreea Marin pentru 6 femei pe care le-a ajutat să ajungă la silueta mult visată, obiectiv pe care se ambiţionează de câţiva ani să-l atingă chiar şi ea frecventând sălile de fitness. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent când ieşea de la un celebru salon de înfrumuseţare din zona Dorobanţi unde a poposit nu mai puţin de 4 ore. Îmbrăcată într-o rochie lejeră şi lungă, în ton cu atmosfera fierbinte de afară, Zâna s-a grăbit spre maşina pe care o parcase în faţa centrului, moment în care prin fluiditatea materialului i s-au ghicit rotunjimile pentru care trage atât de tare la sală.