Andreea Marin, dură cu Tuncay: E lipsit de bărbăție să zici că ești pregătit deja pentru o relație

andreea_marin_tuncay_ozturk.jpg

andreea marin tuncay ozturk
Andreea Marin și Tuncay Ozturk s-au despărțit după nici trei ani de căsnicie

Andreea Marin (42 de ani) a decis, acum câteva luni, să-și încheie socotelile cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, după trei ani de iubire. Ironic sau nu, chiar în luna iubirii, în preajma Valentine's Day, cei doi dau cu subsemnatul pe documentul care îi desparte definitiv.

Cu o lună înainte de obținerea statutului de femeie necăsătorită, Andreea Marin a acordat un interviu pentru cei de la "Wowbiz", joi, 19 ianuarie, în care nu a vorbit mult, dar a spus destule. A precizat că nu infidelitatea a fost motivul despărțirii, ci că acestea sunt mult mai profunde, dar nu vor fi expuse pe micul ecran. Mai mult, a lăsat să se înțeleagă că Tuncay nu a fost mereu sincer și că, uneori, a jucat cartea fericitului și îndrăgostitului doar în fotografii.

"Nu am nimic să-mi reproșez astăzi. Sunt împăcată cu acțiunile mele. Sunt omul care simte că poate să facă mai mult și merită mai mult. Știu cât sunt în stare să dăruiesc și cred că merit același respect. E o poveste ce ține de încredere, iar la mine nu a funcționat. Nu e o dramă, asta e", a spus Andreea.

"Nu m-am respectat și pe mine. Poate am fost prea tolerantă în defavoarea mea. Eu nu spun că el a avut sau nu o relație cu altcineva. Au fost lucruri mult mai grele pentru sufletul meu. Îmi pare bine că am scăpat de semnele de întrebare din viața mea. Mi s-a părut lipsit de bărbăție, de demnitate să spui, la doar câteva zile de la despărțire, că ești pregătit deja pentru o nouă relație", a mai adăugat fosta "Zână" a Surprizelor.

 

 

Loading...

Citește și

  • Incredibilă ironie a sorţii! În luna în care cuplurile celebrează amorul, Andreea Marin (41 de ani) şi Tuncay Ozturk (30 de ani) sunt aşteptaţi la judecătorie să divorţeze. La Judecătoria Buftea a fost fixat primul termen în procesul de divorţ, pe data de 13 februarie 2017, cu doar o zi înainte de Sfântul Valentin.

  • andreea marin tuncay ozturk

    Divorțul dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturk a dat naștere unei avalanșe de informații care mai de care mai șocante. Mai întâi, s-a zvonit că medicul turc ar fi înșelat-o cu asistenta lui blondă, Sandra. Apoi, în presă au apărut speculații cum că Tuncay ar fi părăsit-o pe vedeta noastră pentru că aceasta nu i-ar fi putut dărui un copil.

  • andreea marin tuncay ozturk

    Andreea Marin tună şi fulgeră când vorbeşte de fostul soţ, semn că medicul turc a supărat-o grav de au ajuns la divorţ, dar motivul nu pare să fie infidelitatea sau cel puţin aşa susţine fizioterepeutul. Ultimele ştiri în care fostul soţ al vedetei ar fi fost vizitat la clinică în toiul nopţii de o bombă sexy l-au determinat pe Tuncay Ozturk să reacţioneze pe pagina olui de facebook .

  • Anul 2017 ne-a adus în prim-plan o nouă Andreea Marin, asta după ce în noiembrie şi decembrie, “Zâna” a fost un monument de tristeţe din cauza divorţului. Vedeta s-a relaxat într-un centru de detoxifiere din Braşov şi ne-a arătat, cu generozitate, ce bine arată în sala de sport, dar şi în sutien, la saună.