Andreea Marin, în cea mai transparentă bluză purtată. Cum a răspuns criticilor

hgjrgi.jpg

Andreea Marin este din ce în ce mai îndrăzneață în alegerea articolelor vestimentare care îi alcătuiesc ținuta
foto: Instagram

De când a divorțat, Andreea Marin (42 de ani) s-a transformat atât din punct de vedere fizic, cât și vestimentar. Zâna a slăbit vizibil, iar garderoba sa conține articole care să arate acest lucru, expunându-i tot mai multe părți ale corpului, spre bucuria fanilor.

Andreea Marin a mers la întâlnirea cu colegii de la Pro Tv, acesta fiind jurata show-ului de dans din cadrul postului de televiziune, ”Uite cine dansează”. După o vară în care s-a plimbat prin multe colțuri ale lumii, Zâna s-a pregătit să intre în forță și în sezonul de toamnă, iar pentru acest lucru a trecut prin câteva schimbări.

Mulți prieteni virtuali sunt de părere că vedeta a slăbit mult, ceea ce este și adevărat. Andreea Marin pare că întinerește de când a divorțat de Tuncay, formele sale luând alte dimensiuni, mai mici. Și ca acest lucru să fie vizbil pentru toată lumea, Zâna Surprizelor a făcut mici ajustări și în ceea ce privește alegerea articolelor vestimentare care să-i evidențieze silueta trasă prin inel.

Mai mult de atât, colega lui Gigi Căciuleanu, Florin Călinescu și Mihai Petre de la masa juriului ”Uite cine dansează”, este mult mai îndrăzneață, aceasta adoptând un stil tineresc, cu haine transparente, decoltate sau mulate. Printre ultimele fotografii publicate pe rețelele de socializare, vedeta apare într-o pereche de pantaloni negri cu talia înaltă, care i-a evidențiat abdomenul plat și o bluză transparentă, care i-a arătat bustul în întregime. Îmbrăcată în negru din cap până în picioare, Andreea Marin a arătat ca o adevărată divă.

Se știe că nu poți mulțumi pe toată lumea și comentarii atât pro, cât și contra vor exista mereu, iar Zâna Surprizelor nu este ferită de această realitate. În urma unor critici la adresa ei, bruneta a reacționat imediat și a dat replica internauților răutăcioși.

”Părerile trebuie exprimate într-un fel acceptat pe pagina mea. Aceasta rămâne. Fiecare om își stabilește regulile comunicării pe propria pagină. Criticile sunt parte din viața mea. Le accept pe cele spuse într-un mod constructiv sau cu un ton ...corect, să-l numim așa. Faptul că avem păreri diferite nu mă deranjează”, le-a scris Andreea Marin fanilor.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1