Andreea Marin, blondă de ziua ei. E de nerecunoscut!

andreea.jpg

andreea marin
Andreea Marin a împlinit 42 de ani
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Andreea Marin a hotărât ca ziua de 22 decembrie, de anul acesta, să fie una în care să se răsfețe și să încerce multe dintre lucrurile pentru care nu a avut timp sau îndeajuns de mult curaj. Nu de alta, dar este ziua ei de naștere. Fosta "Zână a Surprizelor" a împlinit 42 de ani.

Andreea a recunoscut că o așteaptă o zi plină, iar printre activitățile din această zi a fost și cea a unei schimbări de look. Vedeta a apărut blondă în fața oamenilor de pe stradă, a apropiaților și a internauților, iar schimbarea este radicală. Andreea are părul lung, dar atât culoarea, cât și lungimea au fost rezultatul unei peruci, o schimbare de moment.

Nu este pentru prima dată când aceasta apare cu un astfel de accesoriu, căci vedeta s-a alăturat unei campanii ce arată susținerea pentru femeile care și-au pierdut părul în urma luptei cu cancerul.

andreea_marin.jpg

andreea marin
Andreea Marin e de nerecunoscut cu perucă blondă
Foto: Facebook

 

"Cum? Nu mă recunoașteți?! Sunt eu, așa cum m-ați provocat să îndrăznesc acum o săptămână! Azi e ziua mea, așa că m-am gândit să fiu din nou copil, să incerc tot ce îmi poftește inima, să mă bucur de năstrușnicii pe care femeia serioasă din mine nu și le permite în timpul anului. O să vi le dezvălui pe toate azi, pe parcursul zilei, și iată că am început cu popasul la prietenii mei, cărora le-am zis: «Bine, fie! Să îndrăznim! Am o întâlnire trăznită în ora ce vine, la care vreau să fiu de nerecunoscut. Cel puțin la prima vedere!» Așa că, folosind o perucă neașteptată pentru orice cunoscut, m-am transformat pentru o oră într-o... surpriză, surpriză! Vă rog să mă credeți, am fost de nerecunoscut chiar și de la un metru distanță, dar nici nu am trecut neobservată! Nu știu care-i părerea voastră, dar eu le mulțumesc specialiștilor în frumusețe pentru complicitate la prima năstrușnicie de azi.

Revin cu altele pe parcursul zilei, căci toată această zi de naștere îmi doresc să fie ca o joacă. Fara reguli stricte azi, fără fandoseli! Am 42 de ani și am puterea să decid ca, în aceeași zi, am dreptul să fiu și femeie, și copil, în același timp. Iar peste două ore, voi face o postare live de lângă brăduțul meu, pe care îl împodobesc alături de fetița mea, sunt 10 cadouri acolo care așteaptă nerăbdătoare să ajunga la voi! Sa fie și ziua voastră, așadar!", a scris Andreea Marin pe Facebook, acolo unde a și publicat imaginea care o arată așa cum nu am mai văzut-o vreodată.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Andreea Marin împlineşte joi (22 decembrie) 42 de ani. Deşi ziua ei din acesta an o prinde în plin divorţ de medicul Tuncay Ozturk, "Zâna" dă dovadă de optimism şi nu se lasă doborâtă de schimbările prin care trece.

  • andreea marin violeta

    Andreea Marin a pus punct relaţiei cu medicul turc Tuncay Ozturk, dar nu şi cu foştii săi socri. Vedeta a rămas în relaţii mai mult decât apropiate cu părinţii celui care i-a fost soţ timp de doi ani, iar dovadă stă un schimb de mesaje absolut uimitor între vedetă şi mama fizioterapeutului.

  • Andreea Marin şi-a făcut curăţenie în viaţă şi la propriu, şi la figurat, după ce în octombrie a anunţat că divorţează de fizioterapeutul Tuncay Öztürk. Acesta a părăsit casa conjugală din Pipera, însă se pare că nu a reuşit să-şi ia toate lucrurile. În garajul Andreei Marin stau, la linie, geamantane, saci şi o bicicletă “în plus”.

  • andreea marin

    Andreea Marin (41 de ani) se reface după divorțul de Tuncay Ozturk, cel alături de care a stat trei ani. Este una dintre cele mai discrete persoane publice când vine vorba despre copilul său. Nu a arătat-o prea mult lumii pe Violeta și continuă să o lase pe fetița ei și a lui Ștefan Bănică să se bucure de o copilărie normală, fără a fi urmărită la tot pasul de ochi iscoditori.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5