Andreea Marin aruncă săgeți către Tuncay, pe Facebook: „Pot s-o fac și o s-o fac. Punct!”

andreea_marin_main.jpg

andreea marin divort tuncay ozturk
Vedeta este foarte activă în mediul online
Foto: Facebook

Mediul online pare să fie „câmpul de luptă” dintre Andreea Marin (41 de ani) și Tuncay Ozturk (30 de ani). Deși „zâna” și-a sfătuit fanii să nu arunce cuvinte grele în ceea ce-l privește pe medicul turc, ea pare că postează numai aluzii despre divorțul de medic.

Andreea Marin rămâne pe poziții! Recent, vedeta a publicat o imagine editată cu ea, pe care se poate citi: „I can. I will. End of story”. În traducere liberă, acest mesaj înseamnă: „Pot să o fac. O să o fac. Punct”. Andreea Marin pare că vrea să treacă repede peste mariajul de trei ani pe care l-a trăit alături de medicul turc. „Zâna” se implică în continuare în proiectele ei profesionale și, totodată, își petrece timpul alături de fiica ei, Violeta (9 ani). 

andreea_marin.jpg

andreea marin divort tuncay ozturk
Imaginea publicată de Andreea Marin
Foto: Facebook

 

Cei mai mulți dintre fanii Andreei Marin par să fi corelat mesajul scris pe fotografie cu divorțul ei. La rândul lor, admiratorii i-au scris tot felul de mesaje de susținere.

„Ai demonstrat că ești o femeie puternică, bravo! Capul sus”, „Am înețeles mesajul. Te felicit pentru libertatea ta, e timpul să redevii tu, acea doamnă plină de farmec și inteligentă”, „Perfect, ești pregătită pentru un nou început. Noi suntem lângă tine”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care fanii Andreei Marin le-au scris în dreptul imaginii cu pricina.

Loading...

Citește și