Andreea Marin, apariție nemaivăzută: transpirată și fără pic de machiaj

andreea_martin1.jpg

andreea marin
Andreea Marin are timp și pentru sport
Foto: arhivă personală

Andreea Marin (41 de ani) este o femeie frumoasă, acest lucru este cert. Pentru că vrea să combată schimbările inevitabile ce apar pe chipul și trupul unei doamne deodată cu trecerea timpului, cea supranumită "Zâna" nu uită de orele de sport atât de necesare pentru o viață sănătoasă și armonioasă.

De-a lungul timpului a avut perioade în care s-a luptat cu kilogramele în plus. Tocmai de aceea, fosta prezentatoare de la "Surprize, Surprize" vrea să se mențină cât de în formă poate, atât pentru buna ei plăcere, cât și pentru soțul mai tinerel.

Așa se face că Andreea Marin nu pune pauză sportului nici în weekend. Duminică, 12 iunie, s-a urcat frumos pe bicicletă și a pornit spre o sală de fitness din București, unde a asudat din greu pe banda de alergat, după cum arată fotografia pe care a împărtășit-o cu fanii săi de pe Facebook.

andreea_marin.jpg

andreea marin
Andreea s-a dus chiar și duminică la sala de sport
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

 • andreea marin decolteu

  Andreea Marin este una dintre vedetele care încă mai crede în frumusețea fără busturiu, iar decolteul pe care l-a expus la un eveniment este dovada vie că se poate trăi și fără operații estetice. Mai ales când natura îi este aliat!

 • andreea marin gradina legume fructe bio

  Aşa cum îi stă bine unei "zâne", Andreea Marin are acasă un mic "colţ de rai” plin de flori, fructe şi legume bio! Vedeta tv le-a mărturisit prietenilor că are în grădină aproape tot ce îi trebuie pentru a-şi face o masă sănătoasă pentru ea, fetiţa, Ana Viorela, şi soţul Tuncay Ozturk, fără a da o fugă la piaţă.

 • andreea marin mama

  Andreea Marin se numără printre personalitățile publicare care și-au așternut gânduril și emoțiile în cartea Giuliei Nahmany, „Merg mai departe-mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită”. Vedeta epatizează cu suferința prin care a trecut actrița în urmă cu doi ani, atunci când mama ei a pierdut lupta cu cancerul.

 • iulia albu andreea marin scandal

  E clar că Iulia Albu nu o are deloc la suflet pe Andreea Marin! Ultimele ei comentarii îi vor ridica tensiunea "Zânei" mai ales că au legătură cu iubita fostului ei soţ, cântăreaţa Lavinia Pârva.