Andreea Mantea, supărată la 30 de ani. Ce a mărturisit

mantea_david.jpg

andreea mantea david
Andreea Mantea are un băieţel pe care îl iubeşte enorm
Foto: arhivă personală

Andreea Mantea este iubită de colegi. Bruneta a fost surprinsă în direct cu un frumos buchet de trandafiri. Emoţionată, vedeta a povestit că nu va face o petrecere cu această ocazie, deşi a schimbat prefixul, pentru că este ocupată până peste cap cu proiectele tv în care este implicată. Fericirea prezentatoarei este umbrită de problemele pe care le are băieţelul ei David.

Andreea Mantea a fost copleşită de emoţii în direct la emisiunea pe care o prezintă alături de Mădălin Ionescu. În timp ce dezbătea un subiect despre botezul Alinei Sorescu, bruneta a auzit pe fundal cum colegii o felicită şi îi cântă "la mulţi ani".  

andreea.jpg

andreea mantea aniversare 30 de ani
Andreea Mantea a primit un buchet de trandafiri roşii
foto: captură video
 
"Este foarte frumos. Măcar din partea colegilor să primesc şi eu trandafiri. Nu am când să fac petrecere. Mi-am dorit din tot sufletul meu, mie nu-mi plac petrecerile de ziua mea, dar cum am făcut 30 de ani, o vârstă rotundă, am zis măcar acum să fac o petrecere. De luni până joi sunt aici, iar în weekend-uri la nunţi, când să fac petrecere? În primul rând, îmi doresc sa fie David sănătos, sa nu mai aiba nicio durere pentru ca simt ca nu mai rezist psihic câteodată. Măselele mi-au nenorocit viaţa. Îmi vine câteodată să-mi fac bagajele şi să plec de acasă să nu-l mai aud. Aş vrea să iau eu toată durerea lui. E groaznic ce mi se întâmplă, iar caninii dor mai tare decât măselele. A doua dorintă e că eu sa fiu sănătoasă ca să pot să am grijă de el şi a treia dorinţa nu se zice, rămâne ascunsă. Nu este cu căsătoria", a spus Andreea Mantea la Kanal D.
Loading...
 
 

Citește și

 • andreea mantea paste

  Co-prezentatoarea emisiunii "Se strigă darul" de la Kanal d, Andreea Mantea a prins şi gustul nunţilor. Bruneta a anunţat că a prins buchetul şi conform tradiţiei este următoarea pe listă să îmbrace rochia de mireasă.

 • andreea mantea pelerina sani noi acoperiti

  Andreea Mantea a trecut prin clipe de groază până să se bucure de noile ei silicoane. Bruneta a povestit înspăimântată că a avut dureri cumplite după intervenţia de schimbare a silicoanelor şi a cerut să mai rămână internată. A stat trei zile la clinica medicului estetician care i-a schimbat implanturile.

 • andreea mantea bursucu

  Partenera lui Mădălin Ionescu în emisiunea „WOWbiz” de la Kanal D va primi pe mână o nouă emisiune despre nunţi. Cu acest prilej, am întrebat-o pe Andreea Mantea (29 de ani) dacă se gândește la căsătorie și în viața privată. Răspunsul a venit tranșant și ne-a cam luat prin surprindere.

 • andreea mantea rochie de mireasa

  Deşi nu mai formează un cuplu de câţiva ani, între timp Andreea Mantea devenind mămica unui băieţel cu un alt bărbat, prezentatoarea şi fostul ei iubit, Ştefan Stan, încă au emoţii atunci când se întâlnesc. Ultima dată când au dat ochii unul cu celălalt a fost miercuri seară, când bruneta a îmbrăcat o rochie de mireasă, semnată de un celebru designer.