Andreea Mantea «s-a topit»! Fiul ei a surprins-o cu o mostră de dragoste pură

andreea_mantea_baietel.jpg

andreea mantea baietel david
Andreea Mantea e tare mândră de fiul ei, David
Foto: arhivă personală

După ce la începutul lunii, Andreea Mantea și Cristi Mitrea l-au sărbătorit pe David, fiul lor care a împlinit trei ani, iată că prezentatoarea de la Kanal D ne mai oferă o mostră de dragoste pură din partea micuțului său.

De trei ani, viața Andreei Mantea s-a schimbat total în bine, căci alături de ea este David, fiul ei, care o face să zâmbească în fiecare zi cu boroboațele pe care le face sau cu momentele în care îi demonstrează cât de mult o iubește. Un exemplu al legăturii dintre mamă și fiu ne-a arătat Andreea pe rețelele sociale, unde a publicat un filmuleț în care David îi face o declarație de dragoste muzicalî. Mantea s-a declarat mândră de puiul ei, care i-a cântat "De ziua ta, mămico"  într-o manieră originală.

 

David este fiul Andreei Mantea cu luptătorul Cristi Mitrea, pe care aceasta l-a cunoscut la emisiunea "Burlăcița", în 2014. Chiar dacă ea s-a îndrăgostit nebunește, sentimentele nu au fost reciproce, iar acesta a părăsit-o pe când era însărcinată.

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea mantea david aniversare 3 ani

    Viaţa Andreei Mantea a căpătat sens din ziua în care bruneta a devenit mămică, mai ales că sarcina a fost o adevărată surpriză pentru vedeta Kanal d. La trei ani de când l-a adus pe lume pe David, bruneta este şi mai fericită. Chiar dacă este o mamă singură, gazda "Wowbiz" nu duce lipsă de declaraţii de dragoste, iar cea mai frumoasă a fost făcută chiar de fiul ei.

  • Andreea Mantea și fiul ei au o relație foarte apropiată. Deși fiul ei trăiește doar cu mama, are parte de toată atenția cuvenită. Prezentatoarea tv are grijă întotdeauna să-și răsfețe copilul, iar duminică, 8 aprilie, a publicat o imagine absolut emoționantă cu acesta.