Andreea Mantea, în război cu poliţiştii de la Rutieră!

mantea.jpg

andreea mantea soferita amenzi politisti rutiera
Andreea Mantea este supărată pe poliţiştii care au amendat-o
foto: arhiva personală

Poliţiştii au avut "grijă" să-i reducă considerabil bugetul Andreei Mantea pentru micile ei plăceri. Vedeta Kanal d s-a plâns la emisiunea pe care o prezintă alături de Mădălin Ionescu că în ultima vreme a fost cam des amendată, iar acest lucru s-a văzut în dressingul ei care acum "plânge" după o pereche nouă de pantofi.

Andreea Mantea nu este chiar cea mai bună şoferiţă din lume, aşa că, din când în când, e trasă pe dreapta de poliţişti şi mustrată. Până acum reuşea să scape fără amendă, dar cum "ulciorul nu merge de multe ori la apă", s-a dus şi norocul Andreei. Bruneta s-a plâns în emisiunea pe care o prezintă alături de Mădălin Ionescu că poliţiştii au cam lăsat-o fără bani de pantofi. Într-o discuţie cu Iulia Albu, care a întrebat-o dacă i-a cumpărat o pereche nouă ca să o îmbuneze să acorde note mai mari vedetelor, Andreea a mărturisit supărată că amenzile au cam uscat-o la buzunar.

mantea_masina.jpg

andreea mantea masina
Andreea Mantea a reuşit de multe ori să-i înfurie pe oamenii legii
foto: arhiva Click!
 

"Mi-aş cumpara mie mai mulţi pantofi dacă Poliţia Română nu mi-ar mai da atâtea amenzi, dar lasă că nu o să-mi mai dea... Nu e de la viteză, e de la ITP (n.r. inspecţia tehnică periodică), de la faruri...", a spus bruneta, joi seara, la "Wowbiz".

În urmă cu ceva timp, lucrurile nu stăteau la fel de rău pentru prezentatoarea Kanal d. Ea mărturisea că reuşeşte mereu să-i îndulcească pe oamenii legii cu ajutorul genelor ei false. 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea mantea emisiune wowbiz kanal d

  Apariţie surprinzătoare a Andreei Mantea! Bruneta s-a fotografiat altfel decât o ştim la emisiunea la care este coprezentatoare alături de Mădălin Ionescu. Vedeta tv a apărut în costum de baie la o piscină unde şi-a dus băieţelul ca să-l înveţe să înoate. Deşi s-a vrut sexy, fanii au lăsat-o fără entuziasmul pe care îl afişa pe chip.

 • copii vedete, sanius, zapada, banica, mantea, elena basescu, corina, florin grozea

  Mamă şi vedetă de televiziune, Andreea Mantea îşi împarte timpul în aşa fel încât să se ocupe toate! Vedeta Kanal D a acordat un interviu în exclusivitate reproterilor Click!, în care a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei.

 • andreea mantea paste

  Are o siluetă de vis la care a ajuns cu o reţetă-minute. Andreea Mantea a dat jos zece kilograme consumând apă cu lămâie şi ghimbir pe stomacul gol. Vedeta de la Kanal d a dat reţeta ei doamnelor interesate să piardă în greutate fără prea mare efort.

 • andreea mantea david

  Andreea Mantea este iubită de colegi. Bruneta a fost surprinsă în direct cu un frumos buchet de trandafiri. Emoţionată, vedeta a povestit că nu va face o petrecere cu această ocazie, deşi a schimbat prefixul, pentru că este ocupată până peste cap cu proiectele tv în care este implicată. Fericirea prezentatoarei este umbrită de problemele pe care le are băieţelul ei David.