Andreea Mantea: «Păstrez merele fiului meu în hârtie cerată»

8-vedete-1dfasd.gif

Andreea Mantea a construit un foişor pentru a păstra proaspete legumele fiului ei, David

Andreea Mantea (29 de ani) este o mamă singură dar foarte grijulie cu alimentaţia băieţelului ei, David, în vârstă de un anişor. Prezentatoarea show-urilor „WowBiz” şi „Se strigă darul” (Kanal D) îşi hrăneşte fiul doar cu mâncare bio. Şi Anna Lesko este la fel de obsedată de meniul micuţului Adam.

Andreea este topită după unicul său copil: „David se trezeşte dimineţa, vine lângă mine în pat unde ne iubim şi ne dragălim. Stam mult împreună dimineţa şi îi arăt multe lurcruri noi. Mami nu pleacă de acasă până nu reuşeşte să-l pună la somn pentru că el simte când urmează să plec de acasă. Când nu sunt, stă cu mama şi mătuşa. Mă încarc cu energie de la David”, ne-a povestit ea.

8-andreea-fdsaf.gif

Andreea e topită după fiul ei, David

Dar diva se îngrijeşte şi de alimentaţia puştiului: „Lui David îi gătesc numai bio. El are frigiderul lui. Are şi un foişor în care îi păstrez toate legumele. Le-am luat şi le-am ţinut în nisip, la rece şi întuneric. Toate sunt luate de la ţară şi vreau să se conserve cât mai bine. Am luat şi mere, pe care le-am băgat în hârtie de ceară, acoperite cu paie. Am paie peste tot în curte. I-a luat şi frigiderul lui, care e mai mare decât cel pe care îl avem noi. Şi acolo e toată mâncarea lui. În congelator are găini de ţară pe care le iau, le dezosez, le fac pacheţele, le dezgheţ şi i le prepar. Aş vrea ca în primii ani de viaţă să mănânce sănătos, pentru că ne-au nenorocit E-urile astea. Pe David mi l-am dorit foarte mult şi îl răsfăţ. Dar n-aş vrea sa fie un alintat şi un răsfăţat”, ne-a mai zis vedeta Kanal D. 

Anna Lesko cumpără găini de la Chişinău

8-vedete-lesko-si-adam-martie-2016.gif

Anna Lesko se distrează cu micuţul Adam, la ora mesei

Solista nu se îndură să-şi lase copilul, pe Adam (2 ani), pe mâinile unei bone, astfel că a învăţat să se descurce de minune doar cu ajutorul iubitului. Mamă grijulie, Anna Lesko (37 de ani) este foarte atentă şi la hrana fiului ei: ”Adam nu mănâncă nimic din comerţ. Luăm găini de la Chişinău pentru ciorbiţă. Mănâncă tot ce e verde: broccoli, spanac. Când am treabă, fac pachetul de dimineaţă cu cele trei feluri, niciodată nu plecăm fără sufertaş. Mănâncă în cursul zilei de cel puţin două ori cereale (arpacaş, hrişcă, orez). Apoi neapărat ciorbă de legume, cu carne, neapărat cu sfeclă roşie şi borş”, a spus Anna Lesko pentru Click! Solista a declarat deunăzi că ar mai vrea un copil şi că se gândeşte tot mai serios să-şi oficializeze relaţia cu Adrian Neniţă.

Loading...