Andreea Mantea i-a luat locul Adelinei Pestriţu la Kanal D

mantea.jpg

Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea au mai fost împreună gazdele acestei emisiuni începând din octombrie 2012 până în vara lui 2013
foto: Kanal D

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Adelina Pestriţu a anunţat marţi (5 ianuarie) faptul că a încetat colaborarea cu postul Kanal D, unde era co-prezentatoare. Conducerea Kanal D s-a mobilizat repede şi i-a găsit repede o înlocuitoare brunetei. Locul ei a fost luat de o altă vedetă. Andreea Mantea a revenit în sânul emisiunii „WOWbiz”, marţi seară (5 ianuarie) după ce a lipsit o lungă perioadă de timp.

Mădălin Ionescu a moderat singur prima ediţie din 2016 a emisiunii ''WOWbiz'', după ce Adelina Pestriţu a renunţat la show. Surpriza serii a fost întoarcerea Andreei Mantea la Kanal D. Începând de marţi seară, Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea vor prezenta noul sezon al show-ului „WOWBiz”, de luni până joi, de la 22:30, la Kanal D. Cele două vedete au mai fost împreună gazdele acestei emisiuni începând din octombrie 2012 până în vara lui 2013, iar colaborarea lor a fost un succes. Andreea Mantea s-a declarat încântată că a revenit alături de echipa Kanal D.

''Dragi prieteni, m-am întors. E un proiect de suflet pentru mine. A fost greu, dar frumos. Am plecat o perioadă, dar m-am întors cu tot dragul, din tot sufletul. Abia aştept să ne petrecem serile împreună la Kanal D'', a precizat Andreea Mantea.

La scurt timp după ce a revenit în platoul emisiunii, Mantea a avut parte de o surpriză. Ştefan Stan a venit să îi ureze bun venit fostei sale iubite şi i-a adus Andreei un buchet de trandafiri roşii.

andreea-mantea.jpg

Foto: Captură Kanal D

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • adelina pestritu sexy kanal d

    2016 este un nou început, din punct de vedere profesional, pentru Adelina Pestrițu (28 de ani). Prezentatoarea emisiunii „WOWbiz” de la Kanal D a făcut un anunț-șoc marți (5 ianuarie). Sexoasa brunetă a mărturisit pe blogul personal că a încheiat colaborarea cu postul tv condus de turci.

  • stefan stan andreea mantea

    Ștefan Stan (38 de ani) și Andreea Mantea (28 de ani) au avut o relație pasională, dar de scurtă durată. După numeroase certuri, cei doi au pus capăt poveștii de iubire, însă artistul vorbește cu drag despre brunetă.

  • De când a devenit mămică, Andreea Mantea (29 de ani) e în culmea fericirii. Bruneta şi-a aniversat, luni (30 noiembrie), ziua de nume. Aceasta este prima aniversare pe care o petrece în compania fiului său, David.

  • andreea mantea

    Abia a revenit pe micile ecrane, dar a și rămas fără emisiune. Deși a devenit mămică în mai, Andreea Mantea (29 de ani) n-a avut stare acasă și s-a întors la serviciu din 12 octombrie, pentru a prezenta la Euforia TV show-ul „Dă o șansă dragostei”. Decizia s-a n-a fost, însă, de bun augur. După numai o lună de la startul emisiunii, șefii au concediat-o.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5