Andreea Mantea e o mămică fericită. Băiețelul ei a făcut doi ani

mantea.jpg

andreea mantea
Andreea Mantea l-a luat pe David la filmările pentru "Se strigă darul"
Foto: arhivă personală

Deși este mamă singură, Andreea Mantea se poate declara fericită. Pe lângă cariera în televiziune care-i merge din plin, bruneta se poate lăuda cu o minunăție de băiețel, David, care-i luminează zilele și care o face fericită indiferent de greutățile prin care trece.

Chiar dacă este o zi specială pentru ei, Andreea nu i-a organizat încă nici o petrecere fiului său, ci a preferat să-l ia cu ea la muncă. Îmbrăcat la patru ace,cu costum și papion albastru, băiețelul a fost mâna dreaptă a mamei lui la emisiunea "Se strigă darul". Cum misiunea prezentatoarei tv este să strângă cât mai multă zestre pentru mireasă, pentru a-l întrege pe colegul Bursucu', cu siguranță Mantea a avut mult lipici la cei pe care i-a abordat și asta datorită micului cavaler care a însoțit-o.

"Au trecut doi ani superbi...doi ani de când mi-ai luminat viața, mi-ai arătat ce înseamnă fericirea și împlinirea! Te iubesc enorm, micul meu prinț!!! La mulți, mulți, mulți ani sănătoși! Și dacă tot am băiat mare, l-am pus la muncă! Strânge zestre cu mine și o să strigăm împreună darul", a scris vedeta tv pe pagina ei de Facebook. 

David este fiul Andreei cu luptătorul Cristi Mitrea, pe care aceasta l-a cunoscut la emisiunea Burlăcița, în 2014, Chiar dacă ea s-a îndrăgostit nebunește, sentimentele nu au fost recirpoce, iar acesta a părăsit-o pe când era însărcinată.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • copii vedete, sanius, zapada, banica, mantea, elena basescu, corina, florin grozea

  Mamă şi vedetă de televiziune, Andreea Mantea îşi împarte timpul în aşa fel încât să se ocupe toate! Vedeta Kanal D a acordat un interviu în exclusivitate reproterilor Click!, în care a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei.

 • andreea mantea iulia albu ruj

  E una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, dar se pare că nici pe ea n-o prinde chiar orice look. Luni seara (20 martie), Andreea Mantea a avut un machiaj mai îndrăzneț, despre care chiar ea a spus că o face să arate ca o vrăjitoare, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D. Bruneta a purtat un ruj negru, care i-a ajuns în cele din urmă pe dinți.

 • andreea mantea soferita amenzi politisti rutiera

  Poliţiştii au avut "grijă" să-i reducă considerabil bugetul Andreei Mantea pentru micile ei plăceri. Vedeta Kanal d s-a plâns la emisiunea pe care o prezintă alături de Mădălin Ionescu că în ultima vreme a fost cam des amendată, iar acest lucru s-a văzut în dressingul ei care acum "plânge" după o pereche nouă de pantofi.

 • andreea mantea

  Mămicile știu, nimic nu-ți înveselește mai mult ziua decât zâmbetul propriului copil. Cum 7 octombrie este ziua internațională a zâmbetului, Andreea Mantea s-a gândit să le însenineze ziua prietenilor ei virtuali, așa că a postat un filmuleț foarte simpatic, în care fiul ei râde din toată inima.