Andreea Mantea, de nerecunoscut: „Arăt ca o vrăjitoare cu rujul ăsta”

andreea_mantea.jpg

andreea mantea iulia albu ruj
Bruneta a fost lăudată de Iulia Albu pentru acest look, dar ei nu i-a plăcut foarte tare
Foto: captură Kanal D

E una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, dar se pare că nici pe ea n-o prinde chiar orice look. Luni seara (20 martie), Andreea Mantea a avut un machiaj mai îndrăzneț, despre care chiar ea a spus că o face să arate ca o vrăjitoare, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D. Bruneta a purtat un ruj negru, care i-a ajuns în cele din urmă pe dinți.

După ce Iulia Albu a atenționat-o că are ruj pe dinți, Andreea Mantea i-a răspuns glumind pe seama look-ului său: „Așa au vrăjitoarele dinții...cariați!”. De fiecare dată când se vedea pe ecran, bruneta avea câte un șoc: „Urâtă mai sunt cu rujul ăsta! Doamne ferește, chiar că zici că sunt vrăjitoare. Cu toate că vedeta s-a declarat nemulțumită de look-ul său, colega ei Iulia Albu a complimentat-o: „Îmi place cum îți stă cu rujul ăsta negru! O să ignor sutienul care se vede în această seară, pentru că oricum tu ai stil, dar te rog să fii mai atentă”.

andreea_mantea_2.jpg

andreea mantea iulia albu ruj
Andreea Mantea a încercat faimosul ruj negru, care din păcate nu este pentru toată lumea
Foto: captură Kanal D
Loading...
 
 

Citește și

 • iulia albu andreea esca rochie

  Iulia Albu (35 de ani) nu iartă pe nimeni! De data aceasta victimă i-a „căzut” Andreea Esca (44 de ani) și o rochie purtată de știristă la un eveniment monden. Fashion editorul a considerat că vedeta PRO TV merită un trofeu BAU, în cadrul rubricii pe care o prezintă la emisiunea WOWBIZ, de la Kanal D.

 • copii vedete, sanius, zapada, banica, mantea, elena basescu, corina, florin grozea

  Mamă şi vedetă de televiziune, Andreea Mantea îşi împarte timpul în aşa fel încât să se ocupe toate! Vedeta Kanal D a acordat un interviu în exclusivitate reproterilor Click!, în care a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei.

 • andreea mantea emisiune wowbiz kanal d

  Apariţie surprinzătoare a Andreei Mantea! Bruneta s-a fotografiat altfel decât o ştim la emisiunea la care este coprezentatoare alături de Mădălin Ionescu. Vedeta tv a apărut în costum de baie la o piscină unde şi-a dus băieţelul ca să-l înveţe să înoate. Deşi s-a vrut sexy, fanii au lăsat-o fără entuziasmul pe care îl afişa pe chip.

 • andreea mantea soferita amenzi politisti rutiera

  Poliţiştii au avut "grijă" să-i reducă considerabil bugetul Andreei Mantea pentru micile ei plăceri. Vedeta Kanal d s-a plâns la emisiunea pe care o prezintă alături de Mădălin Ionescu că în ultima vreme a fost cam des amendată, iar acest lucru s-a văzut în dressingul ei care acum "plânge" după o pereche nouă de pantofi.

 • andreea mantea bursucu

  Partenera lui Mădălin Ionescu în emisiunea „WOWbiz” de la Kanal D va primi pe mână o nouă emisiune despre nunţi. Cu acest prilej, am întrebat-o pe Andreea Mantea (29 de ani) dacă se gândește la căsătorie și în viața privată. Răspunsul a venit tranșant și ne-a cam luat prin surprindere.

 • andreea mantea rochie de mireasa

  Deşi nu mai formează un cuplu de câţiva ani, între timp Andreea Mantea devenind mămica unui băieţel cu un alt bărbat, prezentatoarea şi fostul ei iubit, Ştefan Stan, încă au emoţii atunci când se întâlnesc. Ultima dată când au dat ochii unul cu celălalt a fost miercuri seară, când bruneta a îmbrăcat o rochie de mireasă, semnată de un celebru designer.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1