Andreea Mantea: «Când a apărut el, mi-am dat seama ce e fericirea»

mantea.jpg

andreea mantea
Andreea este mamă de aproape un an
Foto: arhivă personală

Andreea Mantea (29 de ani) este mamă de băiat de aproape un an, iar asta o face mai fericită ca niciodată. Își petrece cât mai mult timp posibil cu David și ju ezită să spună de fiecare dată că micuțul este cel care i-a arătat ce este fericirea.

Mamele sunt persoanele care simt bucuria într-un mod diferit față de restul oamenilor. Momentul în care își țin pruncul în brațe pentru prima dată este definitoriu și extrem de emoționant pentru fiecare dintre ele. Fără excepție, noile mămici spun că venirea pe lume a unui copil le schimbă viața pentru totdeauna și le face să simtă sentimente pe care nu le-au mai trăit până atunci.

Este și cazul Andreei Mantea, prezentatoarea de la Kanal D, care desemnează momentul apariției lui David în lumea ei drept cea mai fericită clipă: "Abia când a apărut David mi-am dat seama ce este fericirea. Eu nu știu ce nume să dau acelui amalgam de sentimente pe care l-am avut în momentul în care mi-am auzit copilul țipând, la naștere. Eu l-am strigat, el a tăcut când mi-a auzit vocea, apoi mi-a fost pus în brațe. Cred că atunci simți TOT: și binecuvântarea lui Dumnezeu și iubirea adevarată – toate sentimentele frumoase puse într-un “pachețel” foarte frumos. Când îți “întâlnești” copilul, simți că plutești, că ești cel mai important om de pe fața Pământului. Simți că ai fost atinsă de un înger și că toți îngerii sunt acolo cu tine. Nu știu să explic mai mult", a declarat vedeta pentru ziarulring.ro.

Ce face Mantea pentru ca David să mănânce sănătos

andreea mantea david

 

"Mă străduiesc să mănânce bio – aduc mâncare din provincie, de la oameni de la țară, din grădinile lor proprii. Mi-am dezvoltat un sistem de păstrare a legumelor – mi-am luat lăzi, mi-am luat paie, țin merele în hârtie cerată. Te sperii dacă vezi ce am acasă! Am morcovi, sfeclă, țelină, rădăcini de pătrunjel păstrate în nisip, așa cum procedau bunicii noștri înainte. Vreau ca David să mănânce cum am mâncat eu în copilărie. În copilărie poți să îl controlezi – mai târziu, când crește, este mai greu! Vreau să mănânce orice, cât mai natural", a mai spus Andreea pentru publicația amintită.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1