Andreea Ibacka se gândește deja la a doua sarcină! Cum a reușit să scape de kilogramele în plus

andreea-ibacka-se-gandeste-la-a-doua-sarcina.jpg

Își dorește Andreea Ibacka să devină din nou mămică?
Foto Instagram

Se pare că rolul de proaspătă mămică i se potrivește Andreei Ibacka precum o mănușă. După ce prima sarcină a decurs de minune pentru vedetă, aceasta dezvăluind că organismul ei s-a comportat exemplar din toate punctele de vedere, în prezent soția lui Cabral pare că și-ar dori să mai treacă o dată prin această experiență, care a reprezentat una dintre cele mai frumoase perioade din viața actriței.

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima oară în luna decembrie a anului trecut, atunci când a adus pe lume primul său copil, o fetiță de toată frumusețea, care a primit un nume special. Namiko este răsfățata casei și, atât Andreea, cât și Cabral, sunt „topiți” după micuța care le-a întregit familia.

Andreea Ibacka vorbește deja despre o viitoare sarcină

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Andreea Ibacka a vorbit despre perioada sarcinii, dezvăluind că organismul său a ajutat-o să-și revină etrem de rapid după naștere. De asemenea, vedeta nu a avut probleme nici cu kilogramele acumulate în perioada în care a fost însărcinată, explicând că nu a ținut o dietă specială în lupta cu acestea. Și, totuși, Andreea mai trebuie să scape doar de un kilogram și va reuși să ajungă din nou la silueta de dinainte de sarcină.

Încurajată de modul în care organismul ei a ajutat-o pe tot parcursul sarcinii, Andreea Ibacka s-a dat de gol într-o emisiune, lăsând de înțeles că s-ar gândi să mai treacă prin această experiență în viitorul apropiat. În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, îndrăgita actriță a explicat că a slăbit foarte repede după ce a născut, și a adăugat că nu știe dacă acest lucru se va întâmpla și în cazul sarcinii cu numărul 2.


„Am slăbit foarte repede, am avut un organism care a reacționat bine. La naștere, aveam 9 kilograme în plus, iar copilul a avut 4 kilograme. Când m-am externat, mai aveam 3 kilograme în plus, acum mai am doar unul. Nu am ținut niciun fel de regim, sunt norocoasă, nu știu dacă la a doua sarcină va mai fi la fel”, a declarat Andreea Ibacka.

Cabral se confruntă dureri pe platoul de filmare al noii emisiuni

Prezentatorul îndrăgitei emisiuni „Ce spun românii” a primit un nou proiect pentru acest an și a fost nevoit să plece în Polonia, la Varșovia, pentru filmările emisiunii „Cântă acum cu mine”. În ciuda herniei de disc cu care s-a trezit după ce în vacanța de iarnă a practicat sporturile specifice sezonului rece, Cabral a acceptat provocarea, însă durerile de spate îi dau mari bătăi de cap în continuare. „Prăpădit. Cam amărât. Cam doare”, a scris Cabral recent pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini în care părea cam...abătut.

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • După ce și-a refăcut viața alături de Andreea Ibacka, fostă Pătrașcu, Cabral pare să aibă mereu un zâmbet larg pe față, mai ales acum că a devenit tătic pentru a doua oară. Și nici n-ar avea ce motive să aibă să fie nefericit! Prezentatorul TV a încheiat mariajul cu fosta soție, Luana Ibacka, în termeni amiabili, având în vedere că cei doi au împreună tot o fiică, pe nume Inoke.

  • cabral

    Simpaticul prezentator al emisiunii "Ce spun românii" are un nou proiect pentru acest an și a fost nevoit să plece în Polonia, la Varșovia, pentru filmările emisiunii "Cântă acum cu mine". Durerile provocate de hernia de disc de care suferă îi fac însă viața grea. Între două filmări, Cabral ne-a povestit in exclusivitate cum se simte după problemele avute cu spatele, cu cine și-a lăsat fetele în țară și cum e la filmările pentru noul show.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1