Andreea Esca, sufletul petrecerii la cheful vedetelor din PRO TV

esca_moisescu_bartos.jpg

esca moisescu bartos
Andreea și-a găsit rapid colegi de râsete și voie bună
Foto: Instagram

Mare petrecere între vedetele de la PRO TV! După ce în urmă cu o săptămână, postul de televiziune a făcut lansarea emisiunilor din grila de toamnă și iarnă, în prezența presei, joi seară, 8 septembrie, șefii și-au răsplătit vedetele cu o petrecere de zile mari. S-a cântat și s-a dansat până dimineața și mai nimeni nu a lipsit nemotivat.

Numele grele au fost acolo, în frunte cu Andreea Esca. Nu au putut rata cheful nici Loredana Groza, Andra, Andi Moisescu, Inna, Pavel Bartoș, Smiley, Adela Popescu, Răzvan Fodor, Dragoș Bucurenci sau Corina Caragea. Dintre toți, cea care a ieșit cel mai tare în evidență a fost Andreea Esca (44 de ani). Știrista poate fi declarată cu ușurință simbolul televiziunii din Pache Protopopescu și figura care le vine în minte celor mai mulți atunci când spun PRO TV.

esca.jpg

petrecere pro tv
Esca, Loredana, Pavel și Smiley, trupa de șoc a distracției
Foto: Instagram

esca_groza.jpg

loredana groza andreea esca
Lori și Andreea s-au distrat ca în anii adolescenței
Foto: Instagram

 

Pe cât de serioasă trebuie să fie atunci când apare pe micul ecran, pe atât de amuzantă și distractivă este în viața privată. Vedeta este un bulgăre de energie și voie bună, iar dovadă sunt toate fotografii publicate pe rețelele sociale. În toate este cu zâmbetul pe buze sau face fețe amuzante alături de colegii ei. Și-a accesorizat și ținuta verde într-un mod deosebit, cu un obiect din cultura amerindiană. Unul dintre companionii de nădejde s-a dovedit a fi Pavel Bartoș. Expansiv, actorul a dansat și s-a strâmbat, distrându-se cum nu se poate mai bine, dar nici Loredana Groza (46 de ani) nu s-a lăsat mai prejos. Esca și Groza au făcut o pereche de șoc și s-au distrat ca două adolescente, chiar dacă amândouă sunt trecute de 40 de ani.

smiley.jpg

smiley
Și Smiley s-a simțit bine la chef
Foto: Instagram

 

Inna, Smiley, Andra și Loredana Groza sunt unii dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Împreună strâng milioane de fani, iar acest lucru nu poate fi decât de bun augur pentru emisiunile pe care le prezintă sau jurizează: "Vocea României", "Vocea României Junior" sau "Românii au talent".

 

inna.jpg

inna
Inna a urcat pe scena și a cântat pentru colegii ei de trust
Foto: Instagram

 

 

Loading...

Citește și