Andreea Esca, singură acasă! Gătește, spală vase și dă cu mătura

andreea esca.jpg

andreea esca
Andreea Esca adoră să gătească
foto: Dorin Constanda

Andreea Esca (43 de ani) se luptă zilele acestea cu o răceală rebelă, așa că s-a hotărât să pună activitatea profesională în cui și să fie mamă cu normă întreagă. Spre surprinderea celor doi copii ai vedetei, știrista de al PRO Tv, a pregătit micul dejun, a gătit mazăre cu frigănele pentru prânz, a spălat vase, a măturat și a trăit coșmarul oricărei femei care are grijă de gospodărie de una singură.

”Mă omoară gândul că tot ce gătești în câteva ore se va consuma în 10 minute”, a scris Andreea Esca pe blogul personal. Trezită de la 7 dimineața, vedeta le-a servit omletă lui Aris și Alesiei la micul dejun, cu suc de portocale, ceai, pâine prăjită și cacao cu lapte. Ce mai!, exact ca la restaurant.

După o încercare eșuată de a păcăli răceala cu un somn bun, Andreea s-a întors în bucătărie, pentru a găti o mazăre cu frigănele, ca în copilărie. Cu mama la telefon, desigur, și în cratița din copilărie.

mazare.jpg

andreea esca mazare
Andreea Esca a gătit mazărea într-o cratiță pe care o are din copilărie
foto: arhiva personală

 

N-a apucat să se bucure prea mult de ceea ce a realizat până la orele prânzului. ”Ceea ce mă scoate din minți este că, dacă stai acasă, treaba nu se termină niciodată… Spăl niște vase și până mă mai sucesc de două ori apar altele. Mături aici și apare ceva dincolo”, a spus exasperată știrista.

Concluzia nu putea fi decât una singură, iar vedeta a recunoscut cu mâna pe inimă. ”Cel mai greu este să fii «gospodină», «casnică», cum vreți să-i ziceți… Cel mai mare respect îl am în continuare pentru acele femei care stau acasă și au grijă de copii și de casă. Cred că este chiar mai greu decât să ai grijă de copii și de casă, și să ai și un serviciu. Pentru că dacă n-ai serviciu nu poți nici măcar să pleci undeva unde pentru câteva ore să te gândești la altceva”, a mai spus Andreea.

Loading...
 
 

Citește și

 • Andreea Esca

  Andreea Esca, carismatica prezentatoare de ştiri, munceşte de peste 20 de ani pentru PRO TV, însă surse din preajma ei ne-au declarat că vedeta ar vrea să facă o schimbare de macaz. Se zvoneşte că posturi precum Digi 24 şi N24 Plus ar fi pus ochii pe Andreea, pentru principalul buletin de ştiri.

 • andreea esca

  Andreea Esca (43 de ani) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri. De la cei mai tineri, la cei mai bătrâni, toți au văzut-o măcar o dată pe sticlă, prezentând știrile de la ora 19.00. Cu toate acestea, televiziunea îi aduce și anumite dezavantaje prezentatoarei.

 • andreea esca salariu mihaela radulescu

  Salariul vedetelor de top din showbiz-ul românesc a fost un secret până acum. Dan Negru (44 de ani) a dezvăluit cât câștigă Andreea Esca, Mihaela Rădulescu și Pavel Bartoș, făcând o comparație cu un realizator Tv din Grecia.

 • andreea esca 1 decembrie 20 de ani

  Mai ceva ca la un examen important este Andreea Esca de 1 Decembrie. Figura emblematică a Pro Tv se pregăteşte să îmbrace celebrul sacou roşu şi să rostească "Bună seara, Bucureşti! Bună seara, România!". De 20 de ani, ştirista le dă întâlnire telespectatorilor la ora 19.00, iar în câteva zile, va fi din nou cuprinsă de emoţii uriaşe, căci va intra în studio de Ziua Naţională a Românilor.