Andreea Esca, sfaturi despre sex pentru fiica de 14 ani

Andreea Esca

Andreea_Esca
Andreea Esca

Andreea Esca a vorbit în cadrul unui reportaj realizat de reporterii emisiunii „La Măruţă” despre relaţia specială pe care o are cu fiica ei, Alexia. Prezentatoarea Ştirilor PRO TV de la ora 19:00 a mărturisit că vorbeşte deschis cu adolescenta şi că a sfătuit-o să-şi înceapă viaţa sexuală cu un băiat pe care-l iubeşte.

Andreea Esca a fost protagonista unui reportaj difuzat în cadrul ediţiei de joi a emisiunii „La Măruţă”, în care a revenit pentru câteva ore la perioada adolescenţei. Ştirista a spus că-şi aminteşte foarte des de acea perioadă a vieţii, mai ales că are o fiică adolescentă.

Esca a spus că are o relaţie foarte deschisă cu tânăra, care nu ezită să-i ceară sfatul atunci când vine vorba despre băieţi şi relaţii.

„Alexia are şi ea foarte mulţi prieteni şi îi plac şi ei băieţi. Ei îi place cineva, pe ea o place altcineva. E ca în Tom şi Jerry. Sunt frumoase aceste joculeţe. Am sfătuit-o să fie ceva mai relaxată în privinţa băieţilor, pentru că ea e ceva mai pasională. Când îi place cineva poate deveni sufocantă şi îi mai spun să îl lase să îi simtă lipsa, să nu pară mereu disponibilă. I-am spus să-şi înceapă viaţa sexuală cu un om pe care-l iubeşte şi cu care are o relaţie specială”, a mărturisit vedeta.

Întrebată despre băieţelul ei, aceasta a spus: „Aris este mai introvertit. Poate şi pentru că este băiat sau poate pentru că aşa este el. El este pus la punct cu toate aventurile Alexiei. Sunt prietenoasă, dar există şi anumite limite”.

Loading...

Citește și

  • Le ştiţi de la televizor, le vedeţi zilnic în aceeaşi postură. Ce fac vedetele tv în timpul liber? Vă arătăm câteva poze surprinse zilele trecute. În centrul atenţiei: Andreea Esca, ştirista de la PRO TV.

  • Andreea Esca susţine că nu este adepta machiajului sau a operaţiilor estetice. Prezentatoarea Ştirilor Pro TV mărturiseşte că îi place să fie cât mai naturală şi din acest motiv nu se dă nici măcar cu fond de ten în timpul zilei.

  • În cadrul unui interviu, cea mai longevivă prezentatoare a ştirilor TV postcomuniste a vorbit despre familie, prieteni şi salariu. Andreea Esca (38 de ani) râde mult. Răspunde direct la întrebări, nu are un discurs studiat, iar întâlnirea cu ea demontează clişeele despre aroganţa vedetelor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1