Andreea Esca se mândrește cu fiica și «ginerele». Ce spune despre ei

alexia.jpg

alexia mario
Alexia și Mario formează un cuplu frumos, susținut de părinți
Foto: arhivă personală

De la jumătatea anului trecut, Alexia, fiica de 16 ani a Andreei Esca, are un iubit din showbiz. Acesta este Mario Fresh, băiatul luat de Alex Velea sub aripa sa, și el cântăreț. Cei doi adolescenți petrec împreună cât de mult timp liber au la dispoziție. Unde mai pui că și părinții lor sunt de acord cu relația lor și-i sprijină cât pot de mult.

Cu ocazia Anului Nou, “cuscrii” au petrecut împreună, iar copiii au stat numai buză-n buză. Lucrurile nu s-au schimbat prea tare de atunci. Adulții s-au mai revăzut, iar tinerii nu se feresc deloc să arate cât sunt de îndrăgostiți. Se pozează în timp ce se sărută, își fac declarații siropoase, iar mama celebră, Andreea Esca, este printre primii atunci când vine vorba să-i răsplătească pe Alexia și Mario cu câte o apreciere virtuală.

Știrista le mai face "reclamă" și pe rețelele sociale, acolo unde are sute de mii de fani care o urmăresc. Esca a publicat recent o imagine cu îndrăgostișii, alături de descrierea "All we need is love" (Avem nevoie doar de dragoste -n.r.). Prietenii virtuali au sărit cu comentarii: "Ai cel mai frumos ginere", i-a scris cineva, iar Andreea nu s-a supărat deloc, nu a contracarat, ba a completat: "Păi la așa o fată...", semn că vedeta Pro Tv-ului  e tare mândră de copiii ei și că l-a primit pe Mario cu brațele deschise în familie. Alcineva l-a comparat cu Justin Bieber, iar vedeta a spus: "Este... în felul lui".

 

Mario Fresh este cunoscut în showbiz-ul românesc drept ”băiatul” lui Alex Velea. Artistul a povestit pentru Click! cum l-a cunoscut pe talentatul puști. ”Pe Mario îl ştiu din 2008/2009, mi-a adus un CD cu cover-uri, undeva în zona Moldovei, unde eu aveam un concert şi mi-a zis că el e foarte talentat. Pe vremea aia era fan Michael Jackson. Ne-am împrietenit, am ţinut legătura şi cu părinţii, care locuiesc în Iaşi. Uşor, uşor am devenit o familie. La sfârşitul lui 2014, l-am luat la mine acasă, s-a mutat cu liceul în Bucureşti.”

mare8798.jpg

alexia mario
Familiile celor doi s-au reunit de câteva ori
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1