Andreea Esca o ia pe urmele ginerelui. ”Te pregătești pentru Exatlon?”

andreea-esca-sport.png

andreea esca face pilates
Andreea Esca face sport ca să scape de kilogramele acumulate de Sărbători
foto: captură/Instagram

Andreea Esca s-a întors în sala de fitness după sărbători, iar când au văzut-o cum trage din greu de fiare, prietenii ei virtuali au făcut imediat legătura cu participarea ”ginerelui” ei, mario Fresh la emisiunea Exatlon.

Andreea Esca a celebrat sfârșitul vacanței de sărbători cu o vizită la sala de fitness. Cea mai cunoscută prezentatoare de știri de la noi a făcut publice pe contul personal de Instagram câteva imagini cu ea muncind de zor la aparate, iar fanii au reacționat imediat. ”Te pregătești de Exatlon”, a întrebat-o cineva, făcând aluzie la recenta cooptare a ”ginerelui” Mario Fresh în echipa de la Exatlon.

andreea-esca-pilates.png

andreea esca face pilates
Andreea Esca, la o sesiune de pilates în sala de fitness
foto: captură/Instagram

 

”Ți-au plăcut sarmalele, Andreea Esca!? Acum muncește!”, a scris știrista în dreptul montajului de pe Instagram, confirmând încă o dată că nu duce lipsă de simțul umorului. Și cum fanii vedetei par să fie după chipul și asemănarea ei, încurajările au început să curgă. ”Lasă că ești foarte bine așa”, ”Sunteți foarte frumoasă si arătați superb”, i-au scris internauții.

Când începe "Exatlon 2019". Mario Fresh, în echipa "Faimoşilor"

Mario Fresh (19 ani), iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, se află deja în Republica Dominicană, pentru reality-show-ul "Exatlon 2019", care a început din 12 ianuarie, la Kanal D. Mario Fresh sau fiul adoptiv al lui Alex Velea, așa cum mai este el numit, pentru că a fost luat sub aripa-i protectoare de celebrul solist, este pasionat de fitness și a reușit să-și transforme total corpul la sala de sport. „Sunt un tip competitiv și îmi doresc să descopăr care îmi sunt limitele. În muzică nu am pierdut de multe ori, de aceea «Exatlon» va fi pentru mine o adevărată provocare. Îmi doresc să rezist în competiție cât mai mult. Nu sunt un sportiv de performanță, dar vreau să mă autodepasesc”, a declarat Mario Fresh.

 

Citește și:

Ce gest frumos a făcut Mario Fresh pentru Alexia Eram! „Te iubesc, Mario!”

Fiica Andreei Esca s-a întors acasă de Crăciun. Mario Fresh a aşteptat-o cu braţele deschise

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1