Andreea Esca își pregătește plecarea de la PRO Tv? Ce o dă de gol

andreea_esca_pro_tv_copy_of_mg_1823_0.jpg

andreea esca stirile pro tv
Andreea Esca prezintă știrile de seară de la PRO TV din prima zi de emisie a postului, 1 Decembrie 1995
foto: PRO TV

Vedeta incontestabilă a postului de televiziune PRO Tv pare să se gândească serios la o schimbare d emacaz în 2016. Mai multe semne arată că Andreea Esca își pregătește plecarea de la PRO Tv, televiziunea la care prezintă știrile din prima zi de emisie, 1 Decembrie 1995.

De 20 de ani prezintă principalul jurnal de ştiri de la PRO TV şi timp de 10 ani a fost redactorul-şef al unei reviste pentru femei pe care o conducea cu mână de fier.

Cum în ultima vreme, Andreea Esca (43 de ani) s-a apucat de radio şi pregăteşte în secret noi proiecte, lumea a început să se întrebe dacă nu cumva vedeta își pregătește plecarea din PRO Tv, spre un post de televiziune la lansarea căruia lucrează fostul ei șef, Adrian Sârbu, sau spre alte zări.

Cert este că Andreea Esca lucrează în secret la câteva proiecte în care investește foarte mult timp și bani. Primul ar fi o nouă revistă dedicată femeilor, o publicaţie specială cu multe şedinţe foto şi interviuri cu femei importante din lumea întreagă. Se aude că vedeta a început deja să investească în acest proiect.

În plus, se mai zvoneşte că Esca pune la cale, în calitate de producător, o emisiune pentru care caută reporteri şi despre care încă nu se ştie la ce post de televiziune va fi difuzată.

loading...

Citește și

 • andreea esca stirile pro tv

  Dan Negru a bătut măr PRO TV, de Revelion, având audienţe de peste 10 ori mai mari. Numai că echipa lui din Antena 1, în loc să se bucure de o primă babană, s-a ales cu salariul micşorat pe o lună, din cauza difuzării videoclipului ”O zi liniştită”, al lui Gabriel Cotabiţă, în care apare... Andreea Esca.

 • Andreea Esca

  Andreea Esca, carismatica prezentatoare de ştiri, munceşte de peste 20 de ani pentru PRO TV, însă surse din preajma ei ne-au declarat că vedeta ar vrea să facă o schimbare de macaz. Se zvoneşte că posturi precum Digi 24 şi N24 Plus ar fi pus ochii pe Andreea, pentru principalul buletin de ştiri.

 • andreea esca

  Generoasă din fire și mare amatoare de surprize, Andreea Esca răspunde prezent ori de câte ori o emoționează o poveste. De data aceasta este vorba despre lista cu dorințe a unei tinere de 30 de ani. Alexandra a pus pe lista lucrurilor de bifat la 30 de ani și o cină cu vedeta PRO Tv. Iată cum a reacționat vedeta.

 • andreea esca

  Andreea Esca (43 de ani) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri. De la cei mai tineri, la cei mai bătrâni, toți au văzut-o măcar o dată pe sticlă, prezentând știrile de la ora 19.00. Cu toate acestea, televiziunea îi aduce și anumite dezavantaje prezentatoarei.