Andreea Esca, dezvăluiri în Ajun: ''Când eram mică fugeam de acasă''

andreea-esca.jpg

Andreea Esca
FOTO: Arhiva personală

Invitată la Europa FM in Ajun într-o ediție de colecție a emisiunii ''Deșteptarea'' cu Vlad Petreanu și George Zafiu, Andreea Esca a povestit despre Crăciunul din copilăria sa, dar și despre lupta din bucătărie până a învățat să gătească preparate de sezon.

Una dintre întâmplările povestite i-a făcut pe Vlad și George să râdă în hohote și are legătură cu fugitul de acasă.

”Aveam până în 6 ani și am plecat cu o colegă de la grădiniță, cu ea și cu bunica ei și n-am spus nimănui. Și tata a venit să mă ia de la grădiniță și nu m-a mai găsit. M-au căutat și m-au descoperit în fața blocului acestei fetițe, m-au dus acasă și m-au certat foarte tare: «Îți place să stai pe străzi, pleci, nu vrei să stai acasă? Bine!” și m-au scos pe hol și mi-au închis ușa. Am rămas în fața ușii, pe preș, și-mi aduc aminte că am stat ce am stat și m-am gândit să plec - să nu plec și până la urmă am bătut la ușă. Ei au deschis ușa crezând că o să plâng, o să zic ceva de iertare și m-au auzit spunând», aș vrea să-mi dați și pantofii că mi-ați dat în papuci și nu pot să plec așa afară”, a mărturisit prezentatoarea Știrilor Pro TV, Andreea Esca care este și gazda emisiunii La Radio de la Europa FM.

Andreea Esca mai povestește ce prăjituri pregătește împreună cu fiica sa în această zi de Ajun, dar și că îi place mai mult să dăruiască decât să primească daruri de Sărbători. Oricum i-a transmis un mesaj lui Moș Crăciun despre darul pe care și-l dorește și puteți descoperi despre ce e vorba joi dimineață (24 decembrie) începând cu ora 8.00 la Europa FM.

Deșteptarea de Ajun cu Vlad Petreanu și George Zafiu începe la Europa FM la ora 8.00 și se încheie la ora 13.00 și mai conține amintiri ale lui Ștefan Bănică, Smiley, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran, Bodo, Călin Goia, Horia Brenciu, Loredana, Bodo, Andra, Dan Bittman și Cătălin Tolontan.
 

Loading...