Andreea Esca, despre ministrul Sănătății: ”Aș putea să-i spun Vlăduț”

andreea_esca.jpg

andreea esca
Andreea Esca
foto: Arhiva Personală

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost invitatul-surpriză al Andreei Esca (44 de ani) la emisiunea vedetei de la Europa FM sâmbătă, 5 noiembrie. În studio era deja Alex Dima, iar Voiculescu a încercat să-i facă un portret reporterului de la ”România, te iubesc!”.

În primele secunde ale intervenției, invitații au ezitat în ceea ce privește formula de adresare. ”Ar fi mai simplu să spunem fiecare când s-a născut.” Auzind că ministrul tehnocrat s-a născut în 1983, Andreea a avut o reacție foarte simpatică: ”Aș putea să-i spun Vlăduț!”.

Cei trei au evocat cel mai dureros episod din viața realizatorului de la ”România, te iubesc!”, când soția lui Alex Dima a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

vlad voiculescu alex dima

 

În căutarea unui tratament salvator pentru boala descoperită mult prea târziu, Alex Dima și soția lui au ajuns la Viena, iar Vlad Alexandrescu le-a oferit tot sprijinul de care aveau nevoie pentru a se descurca în capitala austriacă.

Vlad Voiculescu a fost unul dintre cei care l-au ajutat pe Alex Dima să-și revină după pierderea soției, l-au însoțit acasă după înmormântare și l-au îndemnat să se gândească la viitor.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1