Andreea Esca, decolteu îndrăzneţ la TIFF. Nici Amalia Enache nu a fost mai prejos!

andreea-esca

andreea esca
Andreea Esca la TIFF 2019
Foto: Instagram Andreea Esca

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) 2019 a avut loc între 31 mai şi 9 iunie la Cluj-Napoca, iar pe covorul roşu al evenimentului au defilat numeroase personalităţi din domeniul cinematografiei, dar şi al televiziunii. Printre vedetele care au atras atenţia s-a numărat şi prezentatoarea ştirilor de la ora 19 la PRO TV Andreea Esca.

Premiile TIFF 2019 au fost decernate pe 8 iunie la Cluj-Napoca după aproximativ o săptămână de la începerea festivalului, iar marele câştigător a fost filmul columbian „Monos“. La gala de închidere a festivalului au participat numeroase personalităţi din industria cinematografică, precum şi vedete autohtone. Are 46 de ani, doar 1,62 metri înălţime, însă atuurile ei fizice sunt zâmbetul şi decolteul. Prezentatoarea ştirilor de la ora 19.00 ştie să-şi pună bustul în valoare şi alege ţinute sexy atât la evenimentele mondene, cât şi la pupitrul ştirilor. Rochiile cambrate în talie, de lungime medie şi cu vedere la decolteu sunt preferatele Andreei Esca.

esca3-1.jpg

esca la tiff
Andreea Esca a afişat un decolteu generos la TIFF
Foto: Arhivă personală

Printre prezenţele feminine care au fost apreciate pe covorul roşu de la TIFF s-a numărat prezentatoarea Andreea Esca. Îmbrăcată într-o rochie bleu ciel, cu un decolteu generos şi afişând un zâmbet cald, aşa a pozat Andreea la panou alături de alţi invitaţi. Volanaşele ample, cu buline i-au căzut pe umeri şi au scos în evidenţă decolteul pe care prezentatoarea nu s-a ferit să îl expună. Andreea Esca şi-a făcut apariţia alături de colega şi prietena ei, Amalia Enache, care a ales să poarte o rochie lungă, neagră, cu un decolteu la fel de generos.

amalia-enache.jpg

amalia enache
Amalia Enache a purtat o rochie neagră, plină de paiete, cu un decolteu amplu

Şi ele au un decolteu de invidiat

O altă ştiristă cu care ne-am obişnuit pe micul ecran este Oana Andoni (40 de ani), vedeta PRO TV cu chip de păpuşă Barbie, care prezintă în weekend ştirile de la ora 19.00. Prima ei întâlnire cu televiziunea a fost în 1997, când a primit propunerea de a colabora la o emisiune matinală zilnică la TVR Iaşi. Patru ani mai târziu a participat la un casting pentru postul de prezentator-redactor la ProTV Iaşi, fiind aleasă din 800 de candidaţi. Blondina are şi ea un decolteu de infarct, cu sâni mari, naturali.

oana-andoni

oana andoni
Oana Andoni are un decolteu de infarct, cu sâni mari, naturali
Foto: Captură video

Lavinia Petrea, partenera lui Mihai Dedu la ştirile de dimineaţă, are o siluetă impecabilă, încât nici n-ai zice că a trecut prin trei sarcini. Lavinia a fost reporter, apoi a ajuns prezentatoare de ştiri în 2012, când a înlocuit-o la matinal pe Andreea Liptak.

lavinia-petrea

lavinia petrea
Lavinia Petrea este mama a trei copii, dar arată precum o adolescentă
Foto: Arhivă personală

Citeşte şi

Doar ele o «bat» pe Esca la decolteu! Ştiristele cu cei mai mari sâni naturali

 

Loading...

Citește și

  • andreea esca

    Andreea Esca nu și-a ascuns niciodată formele. Și totuși, chiar dacă vedeta a mai făcut publice de-a lungul timpului imagini în care apare în costum de baie, parcă niciodată sânii ei n-au fost atât de expuși ca în fotografiile surprinse marți seară, 6 decembrie, la o petrecere într-un club.

  • andreea esca

    Dacă te uiţi la ştirile PRO TV, zici că ai nimerit la un concurs de frumuseţe. Prezentatoarele din platou, dar şi fetele care fac teren sunt alese după acelaşi tipar: zâmbet perfect, dinţi de porţelan, carismă şi bust generos. În topul ştiristelor cu cei mai mari sâni, naturali sută la sută, sunt Andreea Esca, Oana Andoni şi Lavinia Petrea.