Andreea Esca, decolteu de senzație! A atras toate privirile la un eveniment monden

esca.jpg

andreea esca decolteu sexy tinuta
Mai rar o vedem așa!
Foto: Facebook

Andreea Esca (44 de ani) a surprins recent cu o ținută mai diferită decât stilul ei cu care ne-a obișnuit. Prezentatoarea Tv a ales o rochie mai îndrăzneață care i-a pus bine în evidență formele corpului și a atras toate privirile.

Vedeta a fost joi seara (9 marite) invitată la un eveniment susținut de publicația sa online, „A List Magazine”, unde au participat mai multe vedete, dar unde prezentatoarea a ieșit în evidență cu o rochie a cărei culoare nu era deloc greu de observat.

esca.jpg

andreea esca
Decolteul său generos nu a scăpat neobservat
Foto: Facebook

 

De regulă, Andreea Esca nu a fost văzută prea des în public purtând culori țipătoare, dar de această dată, nu doar culoarea foarte vie, primăvăratică a atras atenția, ci și decolteul acesteia. Optând pentru o rochie fără mâneci, lungă până peste genunchi, dar mulată pe corp, știrista de la Pro Tv s-a întrecut pe sine și pare să se simtă foarte bine în propria piele.

esca_2.jpg

andreea esca
A optat pentru o rochie fără mâneci și mulată pe corp
Foto: Facebook

 

Evenimentul a fost organizat în cinstea tipăririi celui de-al foilea număr al „a List Magazine”, o publicație despre lifestyle pentru femei, lansată în urmă cu un an.

esca_3.jpg

andreea esca
Evenimentul afost organizat în cinstea celui de-al doilea număr tipărit al revistei "A List Magazine"
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • alexia eram

    Relația Alexiei, fiica Andreei Esca, cu băiatul ”adoptat” de Alex Velea nu mai e niciun secret pentru nimeni. Adolescenta de 16 ani postează fotografii cu ei doi în ipostaze tandre, iar mama Esca este prima care le apreciază. Vedeta n-a vorbit însă niciodată până acum despre această poveste de iubire.

  • Nimic nu poate fi mai frumos decât dragostea adolescentină, mai ales dacă are şi binecuvântarea părinţilor. Alexia Eram, fiica de 16 ani a Andreei Esca, este amorezată-lulea de simpaticul Mario Fresh, solistul “adoptat” de Alex Velea. De Crăciun, “cuscrii” au petrecut împreună, iar copiii au stat numai buză-n buză.