Andreea Esca, în costum de baie! Ştirista arată trăsnet la 45 de ani!

andreea.jpg

andreea esca
Andreea Esca este în vacanţă, într-o destinaţie exotică
Foto: arhivă personală

Sunt rare ipostazele în care Andreea Esca îşi dezvăluie formele la plajă. Prezentatoarea Pro Tv ne-a obişnuit cu imaginea ei serioasă, ascunsă după pupitrul ştirilor, dar peisajul exotic în care se află de câteva zile a făcut-o să fie extrem de generoasă cu fanii ei. Vedeta a publicat imagini cu ea în costum de baie, ipostaze cu care a încins Instagramul.

Andreea Esca face furori în costum de baie la 45 de ani şi nu o spunem noi, ci prietenii ei care au văzut imaginile ştiristei din vacanţă şi au rămas cu gura căscată. Vedeta Pro Tv s-a pozat în pisicină într-un costum de baie galben din două piese, iar fanii au amuţit. Prezentatoarea, mamă a doi copii mari, are un corp perfect, pe care doar ea ştie cum îl întreţine. Cert este că vedeta are o talie trasă prin inel, sâni fermi şi picioare tonifiate şi probabil că ar putea urca fără emoţii pe podiumul de modă dacă vreun designer i-ar cere acest lucru.

esca.jpg

andreea esca costum de baie
Andreea Esca se bucură de un peisaj de vis
Foto: Instagram

Complimentele au curs în valuri, prietenii Andreei fiind de-a dreptul fascinaţi de cât de bine arată vedeta, dar şi de îndrăzneala ei. Andreea a mai pozat în costum de baie, însă niciodată aşa ca acum, în toată splendoarea. În trecut, vedeta s-a expus la plajă arătând doar partea de sus a corpului sau ascânzându-se după fiica ei, Alexia.

andreea_costum_de_baie.jpg

andreea esca
Andreea Esca nu publică prea des poze în costum de baie
Foto: Instagram

Tot cu ani în urmă, Andreea ne-a arătat că are o siluetă de invidiat, dar într-un costum de baie întreg şi închis la culoare. În restul timpului, toată lumea o ştie în sacou la pupitrul ştirilor.    

Loading...

Citește și

  • Andreea Esca a devenit cunoscută datorită întregii sale activități de la pupitrul știrilor Pro Tv și a dezvoltat, de-a lungul timpului, câteva „mărci înregistrate”, care ne trimit automat cu gândul la îndrăgita prezentatoare de știri: celebra ei replică „Bună seara România, bună seara București”, dar și frizura pe care a abordat-o în toți acești ani de televiziune, care a rămas neschimbată. Esca își tunde mereu părul scurt, în stil franțuzesc, rare fiind momentele în care prezentatoarea tv a optat pentru o altfel de coafură.

  • Avea doar 23 de ani când a lansat salutul ”Bună seara, România, bună seara, București! Deși au trecut 22 de ani de la debutul la pupitrul știrilor PRO TV, iată că Andreea Esca pare neschimbată. Dovadă stă și faptul că încape în același sacou roșu, care i-a purtat noroc în profesie. Click! a aflat care sunt secretele ei de frumusețe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1