Andreea Esca, aventuri în familie de 1 iunie! Uite ce planuri are

andreea_esca_familie_1_iunie.jpg

andreea esca aventuri familie iunie
Esca și-a rezervat ziua de 1 iunie pentru a petrece timp în familie
foto: arhiva personală

Andreea Esca are planuri mari pentru ziua de 1 iunie. Celebra prezentatoare TV le-a pregătit o sumedenie de surprize copiilor și soțului ei.

Programul pe care Andreea Esca l-a pregătit familiei ei este plin de aventuri. Vedeta plănuiește să își ducă soțul și copiii într-un parc de aventuri, iar apoi la un concert.

„De 1 iunie o să mergem într-un parc de aventuri ca să ne cățărăm prin copaci cu copiii și la concertul Smiley”, a spus Andreea Esca.

Andreea Esca a participat în acest an la Festivalul de film de la Cannes, unde s-a întâlnit cu renumita actriță Salma Hayek. Aceasta a stat de vorbă cu Salma și a participat la conferința ei: „Cel mai mult mi-a plăcut că am avut șansa de a lua parte la conferința susținută de Salma Hayek despre situația femeilor în cinematografie, de la actrițe și regizoare, până la producătoare, impresare și scenariste”.

Loading...

Citește și

  • Căldură mare, mon cher! Andrea Esca (42 de ani) şi-a agăţat sacoul în cui şi-a luat liber de la pupitrul ştirilor! A profitat de vremea însorită şi a ieşit la iarbă verde, ba chiar a făcut plajă. Prezentatoarea a oferit o imagine de zile mari admiratorilor pozându-se doar în sutien.

  • andreea esca playboy

    Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, aşa că nu ar trebui să mire pe nimeni că prezentatoarea Ştirilor Pro TV a fost dorită pe coperta Playboy. Fostul redactor-şef al revistei, Dan - Silviu Boerescu a vorbit despre prima copertă a revistei şi a dezvăluit că Andreea Esca a fost dorită de public.

  • andreea esca goala

    Andreea Esca este cunoscută drept una dintre vedetele care nu s-a dezbrăcat niciodată în pictoriale sexy: puţini ţin minte că vedeta a renunţat la haine în urmă cu zece ani, pe când era gravidă cu fiul ei, Aris.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1