Andreea Esca are aceeași coafură de 21 de ani. Uite cum arăta cu părul lung!

esca.jpg

andreea esca ie ziua iei romanesti
Andreea Esca are aceeași coafură de 22 de ani
foto: arhiva personală

Despre coafura Andreei Esca au circulat de-a lungul anilor cel puțin tot atâtea legende ca despre salariul prezentatoarei celui mai important program de știri de la Pro TV. Se pare că între cele două mistere ar exista chiar o legătură strânsă.

De când spune ”Bună seara, sunt Andreea Esca și vă prezint știrile”, de la pupitrul jurnalului de seară d ela Pro TV, cea mai cunoscută știristă de la noi și-a schimbat culoarea părului, dar niciodată coafura. Bob mediu sau scurt, cu cărarea pe o parte.

Andreea Esca s-a tuns chiar înainte de lansarea televiziunii care avea să-i aducă celebritatea și, umblă vorba, ar avea stipulat în contractul acela confidențial, despre care nimeni nu știe pe ce sumă a fost semnat și reînnoit, să nu-și schimbe coafura.

Oficial însă, Andreea Esca a declarat că este vorba despre o coafură care o avantajează și care este foarte ușor de întreținut. Coafura și sacoul roșu au devenit astfel mărci ale celei mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi.

Sigur, în pictoriale, Andreea Esca s-a mai jucat puțin, ca să retrăiască senzațiile de pe vremea când avea părul lung. Vedeta și-a amintit recent de un asemenea joc, care a avut drept rezultat o copertă TABU foarte spectaculoasă.

andreea escaZoom
Andreea Esca, cu părul ung doar în pictoriale
foto: copertă

 

Dacă vrem s-o vedem pe Andreea cu părul lung și în realitate, nu doar într-un pictorial regizat, trebuie să dăm timpul mult înapoi, în 1994. Vedeta a publicat la un moment dat pe blogul personal imagini dintr-un studio CNN, unde se afla la o bursă de perfecționare în media.

andreea escaZoom
Andreea Esca, înainte de lansarea Pro TV
foto: arhivă personală

 

„Era iarna lui 1994. Fiecare din grupul de 10 jurnaliști venea din diverse colțuri ale lumii după ce câștigaserăm burse de perfecționare în media. Toți eram avizi să mâncăm televiziune pe pâine, acasă la mama știrilor. Eram impresionați de mărimea clădirii, de experiența oamenilor care aveau să ne devină profesori și chiar de faptul că vom fi singuri acolo pentru două luni. Așa că s-a creat imediat o legătură între noi ca și cum am fi simțit ca în acest fel vom face față mai ușor perioadei de acomodare și chiar de viață printre străinii aceia unși cu toate alifiile. (…) Viața noastră era absolut superbă. Toată ziua lucram și învățam de la reporterii și producătorii CNN, iar seara petreceam ca nebunii”, a descris Andreea experiența de atunci.

loading...
Loading...

Citește și