Andreea, de ce-ţi tot fereşti soţul turc de Ştefan Bănică?

andreea1untitled-1.jpg

Ora 17.36. Tuncay părăsește abătut mall-ul din Băneasa, la volanul mașinii soției sale. Ora 17.37. Andreea stă în fața centrului comercial și îl așteaptă pe Ștefan Bănică
Foto: Mihai Caliu

S-au despărţit în 2013, după 7 ani de relaţie, dar vor fi legaţi pe viaţă de copilul pe care-l au împreună. Andreea Marin şi Ştefan Bănică şi-au refăcut viaţa, fiecare cu câte un partener mai tânăr, dar încă pare că există tensiuni între cele două cupluri nou formate. Altfel nu se explică de ce “Zâna” face tot posibilul ca fostul şi actualul să nu se întâlnească.

Fotoreporterii Click! au surprins recent o scenă cel puţin dubioasă, protagonişti fiind Andreea Marin (41 de ani), partenerul ei de viaţă, Tuncay Ozturk (29 de ani), şi fostul ei soţ, Ştefan Bănică (48 de ani). Totul s-a petrecut duminică, în jurul orei 17.30, în parcarea unui mall din Capitală. În centrul atenţiei, micuţa Violeta (8 ani), fetiţa Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică.

Zoom
Ora 17.40. Vedeta o preia pe Violeta de la tatăl ei și intră, împreună, în mall
Foto: Mihai Caliu

Copila a fost adusă la faţa locului cu maşina, de tatăl ei, urmând ca Andreea Marin să o preia, aşa cum procedează toţi părinţii divorţaţi de pe această planetă. Surpriză, însă! Această predare-primire s-a făcut însă departe de ochii lui Tuncay Ozturk, actualul soţ al Andreei Marin, “Zâna” având grijă să evite o întâlnire de gradul zero între actualul şi fostul. Din pozele surprinse de fotoreporterii noştri se vede clar cum Tuncay părăseşte zona, urcându-se la volanul maşinii soţiei sale, asta în timp ce ­Andreea stătea cuminte, în faţa centrului comercial, pentru a-şi aştepta copila.

Zoom
Ora 17.41. Ștefan Bănică pleacă imediat după ce a predat copilul
Foto: Mihai Caliu

A fost o chestiune de 2-3 minute până când Ştefan Bănică ­să-şi facă apariţia şi să o lase pe Violeta în grija fostei sale soţii. De mână cu micuţa, Andreea a intrat în mall, în pasul ştrengarului, semn că revederea cu Violeta i-a ridicat moralul peste măsură. Bănică a demarat în trombă şi s-a făcut nevăzut, exact aşa cum procedează şi când o preia el pe Violeta de la casa Andreei Marin. De ­altfel, fosta prezentatoare a emisiunii “Surprize, surprize” a explicat în repetate rânduri că Ştefan şi Tuncay nu s-au cunoscut, dar că se respectă de la distanţă, aşa cum este şi firesc.

«Zâna» a avut replici acide la adresa Laviniei

Zoom
Ștefan Bănică și Lavinia Pârva și-au recunoscut relația în septembrie 2013

Dacă Andreea Marin s-a căsătorit cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk în decembrie 2013, ei bine și Ștefan Bănică și-a asumat relația cu solista Lavinia Pârva (31 de ani). Dar asta nu a fost ușor de digerat pentru Andreea, care n-a privit cu ochi buni apropierea fiicei sale de iubita tinerică a lui Ștefan. “Eu nu ştiu nimic despre fata asta. Nu ştiu dacă poate să fie un model pentru Violeta. Un model este cineva care a făcut ceva în viaţă”, ne declara “Zâna”, în urmă cu doi ani. Iată că între timp Lavinia a reușit să se apropie atât de mama lui Ștefan, adică viitoarea ei soacră, cât și de micuța Violeta. Cele două au fost surprinse cu rolele, în parc.
loading...

Citește și

 • Andreea Marin sot Tuncay Ozturk

  Relația dintre Andreea Marin (40 de ani) și Tuncay Ozturk (29 de ani) este în impas? Turcul de profesie kinetoterapeut a făcut câteva declarații incredibile pentru Kanal D. A vorbit atât despre începutul relației cu fosta „Zână”, cât și despre planurile lor de viitor.

 • Lavinia Parva Banica andreea marin

  Primul pictorial realizat de Ștefan Bănică jr. (48 de ani) și femeia cu care a înlocuit-o pe Andreea Marin posibil să stârnească dureri mai vechi în sufletul „Zânei”. În interviul acordat în exclusivitate ediției de noiembrie a revistei „Viva”, Lavinia Pârva (30 de ani) a făcut câteva declarații cu adevărat curajoase.

 • andreea marin sot copil barcelona

  Nu începe an că vedeta se confruntă cu zvonurile că ar fi gravidă. De această dată, speculaţiile au pornit chiar de la Andreea Marin şi de la soţul ei, Tuncay Ozturk, surprinşi într-un hipermarket cu un cărucior de copii în loc de unul clasic de cumpărături.

 • vedete din romania care au suferit de depresie andreea marin

  Adepta unui stil de viaţă sănătos, cu ajutorul căruia a reuşit să slăbească spectaculos, Andreea Marin (40 de ani) a dezvăluit ce a exlus din alimentaţie, însă nu se poate abţine de la a-l consuma. Fosta prezentatoare TVR a povestit că introduce din nou alimentul cu pricina, însă o face doar cu ocazia sărbătorilor.