Andreea Berecleanu și proaspătul soț, primul pictorial împreună

berecleanu_sot.jpg

andreea berecleanu sot
Andreea Berecleanu și Constantin Stan și-au unit destinele în septembrie 2016
Foto: Click!

S-au căsătorit în luna septembrie, în secret, după trei ani de relație, iar o lună mai târziu, Andreea Berecleanu (41 de ani) și proaspătul soț, medicul estetician Constantin Stan (59 de ani), au avut curajul de a accepta invitația Revistei Unica pentru a realiza, în premieră, un pictorial.

Deși îi place să stea departe de lumea strălucitoare a showbiz-ului, Constantin Stan a acceptat, de dragul soției, să apară într-un material despre viața și dragostea lor, dar chiar și pe coperta publicației amintite, unde cei doi apar fericiți, îndrăgostiți și zâmbitori.

unica.jpg

andreea berecleanu sot
Știrista și soțul ei au acceptat propunerea de a poza împreună
Foto: Instagram

 

Cununia civilă a fost discretă, exact așa cum își trăiesc și viața de familie. Nu a fost un eveniment plănuit cu mult timp înainte, ci chiar, am putea spune, pus la punct pe ultima sută de metri. Știrista de la Antena 1 a povestit pentru Unica: “Cununia a fost stabilită cu maximum o lună înainte de a se întâmpla, în funcție de programușl extrem de încărcat al lui Constantin. De fapt, chiar a renunțat la o plecare în străinătate pentru a avea acel weekend liber. În plus, a trebuit să ne coordonăm cu nașii, Ileana și Cătălin Badiu, dar și cu Gabi Firea, Primarul General, cea care a oficiat căsătoria. Am fost fix 20 de persoane, cu tot cu copii.”

berecleanu_sot.jpg

berecleanu sot
Andreea Berecleanu și Constantin Stan și-au unit destinele
foto: Click!

Cununia religioasă nu a avut loc în același timp cu cea civilă, oficiată de Gabriela Firea, primarul Capitalei și fostă colegă de-a miresei, dar este programată pentru luna noiembrie. Nimic pompos, doar alături de  familie și prieteni, în total vor fi vreo 100 de persoane.

În 2013, Berecleanu anunța divorțul de Andrei Zaharescu, alături de care are doi copii. Constantin Stan a avut o relație de 13 ani cu nutriționista Mihaela Bilic, care a fost bună prietenă cu Andreea Berecleanu.

Loading...

Citește și

  • Toată lumea știe cum arată copiii Andreei Berecleanu. Vedeta are o fată și un băiat, Petru și Eva, din căsătoria anterioară cu Andrei Zaharescu, pe care îi iubeşte enorm şi cărora le face toate poftele. De când a semnat în certificatul de căsătorie, Andreea mai are o fiică, însă: fata medicului Constantin Stan.

  • Andreea Berecleanu a strălucit în ținuta ei în care s-a căsătorit civil cu medicul Constantin Stan, weekendul trecut, la Primăria Municipiului București. Ca o ploaie de vară, caldă, cu chipul ei angelic, știrista de la Antena 1 a fost în centrul atenției, iar ținuta ei delicată a fost un plus

  • andreea berecleanu cununie civila

    Andreea Berecleanu și Constantin Stan sunt hotărâți să treacă prin tot ritualul căsătoriei, după ce duminică, 18 septembrie, și-au spus ”Da!” în fața primăriței Gabriela Vrânceanu-Firea. știrista de la Antena 1 va îmbrăca din nou rochia de mireasă, după 18 ani de la prima ei nuntă.

  • Andreea Berecleanu (41 de ani) și medicul Constantin Stan (59 de ani) și-au unit destinele duminică (18 septembrie), în mare secret, la Primăria Municipiului Bucureşti. Știrista Antenei 1 s-a pregătit încă de anul trecut pentru marele eveniment, iar în luna noiembrie va avea loc cununia religioasă.