Andreea Berecleanu și-a lăsat prietenii cu gura căscată. ”Adevărat curaj!”

andreea_berecleanu_1.jpg

andreea berecleanu
Andreea Berecleanu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România
foto: arhivă personală

Andreea Berecleanu a profitat în cel mai surprinzător mod de prima zăpadă care a căzut iarna aceasta în București. Gestul ei i-a lăsat pe prietenii virtuali ai știristei cu gura căscată.

Andreea are un stil de viață sănătos, iar asta nu de ieri, de azi. Prezentatoarea celui mai important jurnal de la Antena 1 își supraveghează atent silueta, mai ales de când a fost nevoită să dea câteva kilograme jos din pricina durerilor de spate, și are un ritual complex de îngrijire a tenului.

Prima zăpadă căzută iarna aceasta în București a inspirat-o pe știristă să facă o mișcare pe care doar locuitorii țărilor nordice îndrăznesc s-o facă, în încercarea de a-și căli corpul. Andreea (42 ani) a pășit în picioarele goale pe zăpada proaspăt căzută. ”Dimineața mea perfectă. Încearcă asta!”, a scris Andreea în dreptul filmulețului făcut cu această ocazie și distribuit pe pagina personală de Instagram.

”Dacă încerc asta, răcesc instant”, i-a scris imediat o prietenă virtuală Andreei. ”Adevărat curaj”, a adăugat altcineva. ”Așteptăm și înviorarea în zăpadă”, i-a mai sugerat cineva.

loading...
Loading...

Citește și