Andreea Berecleanu şi Constantin Stan s-au căsătorit religios. Primele imagini de la ceremonie

img_7303.jpg

Andreea Berecleanu şi Contantin Stan s-au căsătorit religios

Andreea Berecleanu şi Constantin Stan s-au căsătorit religios sâmbătă (5 noiembrie), la Biserica Kretzulescu din Bucureşti. Cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu după ce s-au cununat civil pe 18 septembrie, într-o ceremonie discretă la Primăria Capitalei.

Andreea Berecleanu s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan, în prezenţa familiei şi a prietenilor. Naşii celor doi au fost Ileana şi Cătălin Badiu. Prezentatoarea Antena 1, care a apărut alături de naş, a purtat o rochie de mireasă comandată de pe internet, la sfatul fiicei sale, Eva. Andreea a ales o rochie lungă şi lejeră, care i-a scos în evidenţă silueta perfectă, fără mâneci şi cu un nod în talie. Voalul a fost ţinut cu o bentiţă argintie, sclipitoare, care a dat un aer regal ţinutei. 

img_7050.jpg

Andreea Berecleanu a strălucit într-o rochie comandată de pe Internet
Foto: Mihai Ionescu

De altfel, şi la cununie, prezentatoarea a optat pentru o ţinută rafinată, marca Preen by Thornton Bregazzi, care a costat 1.000 de euro. Vedeta a accesorizat-o cu o voaletă neagră în valoare de 1.500 de euro de la ”regele pălărier”, Philip Treacy, cel care le accesorizează pe Victoria Beckham, Camilla Parker sau Sarah Jessica Parker şi o pereche de sandale cu barete groase, tot negre.

Medicul Constantin Stan, care a împlinit sâmbătă 60 de ani, a venit la biserică însoţit de naşa Ileana Badiu, care a purtat o rochie verde şi un poncho de blană bordoux. 

Ileana Badiu a purtat o ţinută de lux

bp9h6738.jpg

Constantin Stan a venit cu naşa Ileana Badiu
Foto: Mihai Ionescu

Naşa Ileana Badiu nu s-a lăsat mai prejos şi a fost la fel de elegantă. Frumoasa vedetă a încălţat o pereche de sandale din piele întoarsă de un verde smarald, pe care le-a comadat şi ea on-line, cercei cu franjuri şi un plic ale unei celebre case de modă, dar şi un poncho de blană de vulpe, de lux, de culoare bordoux care o va ajuta să nu simtă temperaturile de toamnă târzie. Un calcul simplu arată că, naşa Andreei Berecleanu a defilat în ziua cea mare a vedetei de la Antena 1 cu 5000 de euro la vedere! Numai poşeta Chanel din catifea costă aproape 3.500 de euro, la care se adaugă, haina în valoare de 1000 de euro, iar sandalele şi cerceii alte aproape 500 de euro.   

 • andreea berecleanu nunta
  Andreea Berecleanu, alături de nașul său de cununie, Cătălin Badiu
  Foto: Mihai Ionescu
 • andreea berecleanu nunta
  Mirele Contantin Stan a fost însoțit de nașa de cununie, Ileana Badiu
  Foto: Mihai Ionescu
 • andreea berecleanu nunta
  Cătălin și Ileana Badiu au fost nașii de cununie ai Andreei Berecleanu și ai lui Constantin Stan
  Foto: Mihai Ionescu
 • andreea berecleanu nunta
  Imagine din biserica unde Constantin Stan și Andreea Berecleanu și-au unit destinele
  Foto: Mihai Ionescu
 • andreea berecleanu nunta
  Andreea Berecleanu și Constantin Stan, la ieșirea din biserică
  Foto: Mihai Ionescu
 • andreea berecleanu nunta
  Mirii, în fotografia de grup, alături de nași, rude și alți invitați
  Foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/6
Loading...
 
 

Citește și

 • ileana badiu nasa andreea berecleanu biserica

  Zi mare pentru Andreea Berecleanu şi medicul estetician Constantin Stan care îşi unesc destinele în faţa lui Dumnezeu. Naşii cuplului sunt Ileana Badiu şi medicul chirurg, Cătălin Badiu. Dacă mireasa a fost cât se poate de discretă în privinţa detaliilor evenimentului şi a mărturisit că şi-a ales ţinuta online, naşa a fost ceva mai generoasă, aşa că refăcând "puzzle-ul" imaginilor publicate în ultimele zile, avem aproape o imagine completă a întregului outfit.

 • andreea berecleanu 41 de ani cununie civila constantin stan

  Nuntă selectă se anunţă în acest weekend în "familia" Antena 1! Prezentatoarea "Observatorului" Andreea Berecleanu îşi va uni destinele cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi s-au cununat civil la Primăria Capitalei, la 18 septembrie, ceremonia fiind oficiată de Gabriela Firea, urmând ca acum în cea mai mare discreţie să devină un cuplu şi în faţa lui Dumnezeu. Naşii celor doi miri sunt Ileana Badiu şi soţul ei, medicul chirurg Cătălin Badiu.

 • andreea berecleanu nunta constantin stan

  A doua oară e cu noroc. Pe asta s-a bazat frumoasa Andreea Berecleanu, care ieri a păşit din nou la Starea Civilă, la 3 ani de la divorţul de Andrei Zaharescu. Ştirista de la Antena 1 a făcut pasul cel mare şi s-a căsătorit cu medicul estetician Constantin Stan, într-o discreţie totală.

 • Andreea Berecleanu a strălucit în ținuta ei în care s-a căsătorit civil cu medicul Constantin Stan, weekendul trecut, la Primăria Municipiului București. Ca o ploaie de vară, caldă, cu chipul ei angelic, știrista de la Antena 1 a fost în centrul atenției, iar ținuta ei delicată a fost un plus

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1